Szkole rodzenia Joanny Mróz też już przerobiłam jakiś czas temu Jeszce bebiprogram jest fajny ale to bardziej z opieki nad dzieckiemDziewczyny polubcue stronę na Facebooku Yoami położna która nagrywa filmiki co zabrać do szpitala w trakcie kwarantanny , nagrała 4 lekcje szkoły rodzenia cwiczenia jakie wykonywać z pesserem. Dziś właśnie oglądałam jak się spakować do porodu i powiem wam połowę rzeczy które myślałam że będę zamawiać daruję sobie
reklama
Ja właśnie przerabiam filmiki Joanny Mróz czymś zajmuję głowęSzkole rodzenia Joanny Mróz też już przerobiłam jakiś czas temu Jeszce bebiprogram jest fajny ale to bardziej z opieki nad dzieckiem
Na pewno wszystko wyjdzie dobrzeJa dzis po badaniu krzywej cukrowej czekam na wyniki. Powiem wam 2 godziny spędziłam na świeżym powietrzu na ławeczce przed przychodnią cieszyłam się jak dziecko że mogłam na tyle czasu wyjść z domu tylko teraz najgorsze oczekiwanie na wyniki krwi bo nie robiłam ponad 2 miesiące mam nadzieję że wszystko dobrze wyjdzie.
Ojej też posiedziałabym tak na dworze a nie w malutkim mieszkaniu...cóż za tydzień w sobotę będe miała wizytę u lekarza, to liczę na ładną pogodę
Dzisiaj mam jakiś ciężki dzień od rana jakoś źle się czuje... brzuch mnie boli co jakiś czas i mdli mnie jak na początku ciąży... zastanawiam się, czy to dlatego że Mały szaleje cały dzień, kopie po narządach i chyba dlatego jest tak mi źle...też tak miewacie jak Wasze maleństwa są bardzo aktywne?
Monikacyganiocha
Fanka BB :)
Dziewczyny i jak ten cukier ?
Na czczo -73
Po godzinie -119
Po 2h -106
Na czczo -73
Po godzinie -119
Po 2h -106
Monikacyganiocha
Jak mała mnie kopie mocno cały dzień to w nocy nie śpię , brzuch twardy i boliDzisiaj mam jakiś ciężki dzień od rana jakoś źle się czuje... brzuch mnie boli co jakiś czas i mdli mnie jak na początku ciąży... zastanawiam się, czy to dlatego że Mały szaleje cały dzień, kopie po narządach i chyba dlatego jest tak mi źle...też tak miewacie jak Wasze maleństwa są bardzo aktywne?
Idealny, miałam podobnyDziewczyny i jak ten cukier ?
Na czczo -73
Po godzinie -119
Po 2h -106
Monikacyganiocha
DziękiIdealny, miałam podobny
KiniakB
U mnie się chyba juz powoli cos zaczyna, ciągle lecia mi gesty biały śluz chyba czop mi się odrywa, majtki mokre nie wiem czy od śluzu czy wody mi się Sącza? teraz obudziły mnie bóle ja na miesiaczke ale jeszcze do wytrzymania oj chyba znaczne rodzic niedługo, niunio dostał właśnie czkawki, a ja się zastanawiam czy to juz czy to po prostu takie przygotowania maciy, jak sie ten bol bardzo będzie utrzymywał to nie wiem może na jakieś ktg pojechać ..
reklama
dzuliana95
Który tydzień jesteś?U mnie się chyba juz powoli cos zaczyna, ciągle lecia mi gesty biały śluz chyba czop mi się odrywa, majtki mokre nie wiem czy od śluzu czy wody mi się Sącza? teraz obudziły mnie bóle ja na miesiaczke ale jeszcze do wytrzymania oj chyba znaczne rodzic niedługo, niunio dostał właśnie czkawki, a ja się zastanawiam czy to juz czy to po prostu takie przygotowania maciy, jak sie ten bol bardzo będzie utrzymywał to nie wiem może na jakieś ktg pojechać ..
Podziel się: