Dżuls89
Fanka BB :)
Dziękuję! A co u Ciebie? Jesteście już w domu z córeczką?Powodzenia !! 3mam mocno kciuki ! ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję! A co u Ciebie? Jesteście już w domu z córeczką?Powodzenia !! 3mam mocno kciuki ! ☺
OMG aż mnie ciarki przeszły Wow , trzymam kciuki za Was , niech będzie łatwo i mało boleśnie daj znać jak będzie po , no to jesteś pierwsza ha haJestem już na sali porodowej To faktycznie wody się sączyły. Przyjęli mnie z 4 cm rozwarcia, na razie skurcze delikatne, chodzę po sali i mam nadzieję że się szybko rozkręci
Ja Cię kręcę ,ale czad GRATULUJE !!!! no mega expres ,no duży duży moja na ost badaniu miała 3200 ,ale Ci fajnieUfff.... Dziewczyny jakiś ekspres, ok 15:00 odeszły mi zupełnie wody, gdzieś po 10 minutach pojawiły się prawdziwe skurcze, potem chwila szalonego parcia i o 15:30 mały był już na świecie!!! Chyba po ciąży bogatej w skurcze można się zahartować i te pierwsze skurcze jakoś nie bolą, no przynajmniej ja nie czułam niczego spektakularnego do 5cm, potem było szaleństwo, ale udało się bez nacięcia i pęknięcia. Życzę Wam takich szybkich porodów, to na prawdę rekompensuje ciążowe trudy! I całkiem duży jest jak na przełom 37/38 tc, ma 3620g i 55cm