Tak. Napisałam że odkąd leżę to mnie kłuje zoladek, trzustka , wątroba. Zależy na którym boku leżę. A jak za nisko to szczególnie żołądek po jedzeniu... Jelita też mi "jeżdżą". A coś w pachwinach zakluje to też ale nie panikuje. Oddycham wtedy głęboko i czekam aż mija.
reklama
Odkryłam, że wzdęcia mam wtedy, gdy lekko przycisnę dłonią bok brzucha (tam, gdzie są wszystkie flaki) i on odpowiada mi bąbelkami@Ika88 ja nie mogę odróżnić twardnien od wzdęć, wszędzie w internecie czytam ze twardnienie odczuwa się glownie na wysokości macicy a mi jakos sie pompuje jak balon cały brzuch od samych cycków hmm...
No to dobrze, że chociaż takiego odczucia nie maszNie. To takiego nie mam. Coś mnie tam zakluje w podbrzuszu ale nie że boli nie wiadomo jak i jakiś czas.
Teraz odczuwam głównie jakieś kłucia.
3pak głupich gaciokuwet 50£. Gdyby jeszcze gotowały i sprzątały może bym się zastanowiłaPatrzcie na to
Zobacz załącznik 946789
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
@olaa90 też tak mam... [emoji14] już nie pije tych wód typu muszynianka , bo mnie cały brzuch bolał.[emoji23]
@Ika88 ja nisko w podbrzuszu mam ból właśnie jak produkuje się "dwojka", albo bak... czasem czuje nawet jakby w pochwie się coś działo... plecy zaczynają boleć (można to pomylić że skurczami jak ktoś miał takie jak ja krzyżowe) także jest ciekawie...
@Ika88 ja nisko w podbrzuszu mam ból właśnie jak produkuje się "dwojka", albo bak... czasem czuje nawet jakby w pochwie się coś działo... plecy zaczynają boleć (można to pomylić że skurczami jak ktoś miał takie jak ja krzyżowe) także jest ciekawie...
Podziel się: