reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ból i twardnienie brzucha, skracanie się szyjki macicy, skurcze

reklama
Z nietypowych Anastazja , Michalina ☺
Anastazja zrobila sie bardzo typowa w Polsze,o dziwo,hehe.

Wlasnie,trzeba poczuc,ze to jest TO imie. My do tej pory mamy z tym problem. Mnie sie podobaja tradycyjne imiona Podlaskie, moj mąż ma swoje typy. Jakos bedzie trzeba w koncu dojsc do porozumienia. Corka dostala imie dopiero jak sie urodziła,chociaz to było jedno z dwoch ulubionych mojego m:)

Ja dla dziewuszki miałam Iga lub Oktawia, chlopiec Eryk lub Wiktor ale stanęło na Eryku. Na Hanie jest teraz straszny boom. To samo Antoniny, Natalie, Julie, Zuzanny, a u chłopców Antoni, Jan, Jakub (nadal o zgrozo), Szymon. Imiona ładne ale ile można :-)

Gabriela, Liliana, Jagoda, łucja, Anita, Róża, Michalina, Jadwiga, Wiśnia,
To z Polskich imion te mi nietypowe przychodza takie zeby też przegiete nie byly.
Ja sie za to dowiedzialam ze Lily to teraz bardzo popularne imie w Uk, pierwsza piatk. ale za bardzo mi pasuje żebym zmieniala.

Sama mam strasznie pospolite imię, tzn. Agnieszka, w moim pokoleniu '82 co druga dziewczynka to była Ania, Kasia albo Agnieszka. Nigdy tego imienia nie lubiłam, a zwłaszcza zdrobnień i strasznej popularności.

Slivka tak na zdjeciu szwu i mam tam juz zostac do konca... napeeno przez to ze kawalek mam do szpitala...wiec a tam ciagle korki... po drugie moj wywiad polozniczy jest obciazony 3 straty wiec lekarka woli mnie miec na oku ..i powiem tobie ze bede spokojniesza...

Jadzia a u Nas slyszlalam ze po CC niechca dawac znieczulenia...
No to fajnie ze u Was takie procedury...

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Julia pewnie, że pod okiem lekarza zawsze bezpieczniej. Fajnie, że lekarz z sercem podchodzi i zależy mu, żeby doprowadzić ciążę do terminu... a nie jak mój :-) w 35 już może pani rodzić i uśmiech od ucha do ucha :-)

My dziś 29t3d, leżę placuszkiem z dwoma jasiami pod tylkiem i zwinieta koldra pod udami. czy taka pozycja jest konieczna czy mogę poprostu leżeć na plecach lub lewym boczku? u Nas ma być Zuzanna( imię już zaklepane od moich 18 urodzin a mąż zaakceptował:-)). brzuch mi twardnieje może tak że trzy razy dziennie? biorę 3x1 magne b6ax, 3x1 no spa i 2x 50 luteine dopochwową. dziś zdążyłam wyprasowac rzeczy do szpitala, a jakoś w sobotę spakuje torbę i niech siedzi:-) byle nie wcześniej niż za 6 tygodni po nią siegne:-) teraz odliczam do kolejnej wizyty 19 grudnia, oby to leżenie pomogło:-(

reklama
Ja jeszcze nie mam imienia dla swojej corki, chciałabym jakieś rzadsze, bo teraz jest moda na imię Hania, u mojej starszej corki w przedszkolu jest grupa, w której sa trzy Hanie i ogólnie w każdej chociaz jedna. Dlatego tez odpadają wszystkie Lenki, Julki i te z pierwszej dwudziestki popularnych imion.
Trudno sie zdecydować.
Jagna, Matylda, Marylka, Ula

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry