reklama
Joasia_1986
Fanka BB :)
Asiek kolejna wizyta akurat jak zamknę 33 tygodnie.
Ziemniaczek
Fanka BB :)
Asiek
Ja mam jutro wizytę i też będę 31+1 a później mam wizytę 2 tyg i będę 33+1
Ja mam jutro wizytę i też będę 31+1 a później mam wizytę 2 tyg i będę 33+1
Dziewczyny ja mam wizyte jutro, to bedzie ostatni dzirn 32 tygodnia.Cos mi sie wydaje ze zostane w szpitalu, bo mam wrazenie ze cos sie kroi.Mam bardzo czeste skurcze, brzuch twardzioch, a jak nie twardy to dziewczynki czuje jak czolgi sa niespokojne i jakies ruchliwsze niz zwykle.Na dodatek mam potworne mdlosci i biegunke a w szyjce jakos tak kuje, szczypie.
Zadzwonilam do szpitala przed wczoraj czy mam z tym przyjedzac to kazali zaczekac do srodowej regularnej wizyty.Kurcze te dolegliwosci poteguja moj strach, szczegolnie ze siostra wrocila juz do domu a mi tylko w razie W taksowka zostala.
Zadzwonilam do szpitala przed wczoraj czy mam z tym przyjedzac to kazali zaczekac do srodowej regularnej wizyty.Kurcze te dolegliwosci poteguja moj strach, szczegolnie ze siostra wrocila juz do domu a mi tylko w razie W taksowka zostala.
reklama
Ali tu w szpitalu i tak nic innego nie daja niz to co mam w domu zapisane i czesto KTG i USG.
W domu leze bez oszukiwania, takze i tak szpital nie wiele tu da, jedyne czego pragne to zeby wreszcie mi podali stetydy na plucka, w piatek przylatuja moi rodzice do pomocy, jednak jak kaza mi zostac w szpitalu to zostane z ochota, ale obawiam sie ze jak nie bedzie rozwarcia, czy krwawienia do jutra to odesla mnie do domu.
W domu leze bez oszukiwania, takze i tak szpital nie wiele tu da, jedyne czego pragne to zeby wreszcie mi podali stetydy na plucka, w piatek przylatuja moi rodzice do pomocy, jednak jak kaza mi zostac w szpitalu to zostane z ochota, ale obawiam sie ze jak nie bedzie rozwarcia, czy krwawienia do jutra to odesla mnie do domu.
Podziel się: