Cześć, może któraś z Was miała bóle brzucha jak na okres, już 7 dni po owulacji? Ból utrzymuje się od trzech dni, raz mocniej czasami słabszy. Dodam, że z mężem od 3 miesięcy staramy się o dziecko, łac stosowałam kwas foliowy i olejek z wiesiołka, a mąż cynk. Dodam też, że pojawiły mi się delikatne, niebieskie żyłki na piersiach jak i rozmiar biustu się powiększył. Okres mam dostać teraz w czwartek, więc na test jest jeszcze za wcześnie. Ale może któraś z Wam miała podobne objawy i okazało się, że jest w ciąży? Czekam na odpowiedź
reklama
Rozwiązanie
D
Koleżanka wyżej ma rację. Rok się starałam, denerwowalam itd. W czerwcu wyjezdzalismy nad morze, machnelam ręką a ten cykl przepadnie trudno. Tydzień po powrocie test pozytywnyDziękuję, może kiedyś w końcu się uda
Ja właśnie od 6dpo skurcze jak na @. Codziennie się nasilały. Dziś 9dpo, 6 dni do terminu @. Trzy testy ciążowe pozytywne i teraz czekam na wyniki bety. Nie ma co gdybać i szukać odpowiedzi na forumtylko beta z krwi rozwieje wątpliwości chcoaiz ja byłam pewna że ten test wyjdzie jeszcze negatywny nawet jeśli udało się zajść w ciążę.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Bo to zależy kiedy zarodek się zagnieżdżaU Ciebie wyszły pozytywne, a mi zostały dwa dni do okresu ale testy wyszły negatywne
Bo to zależy kiedy zarodek się zagnieżdżaczasem to tak jak u mnie 6/7 dni a czasem i 12 dni. To moja druga ciąża i już widzę że się różni od poprzedniej. Chodzi o to że nie pisze się na forum i nie gdyba tylko po prostu robi się testy bądź betaHCG.
No mnie piersi nie bolą, ale słyszałam że przy drugiej ciąży to mogą mniej boleć bądź wcaleMnie brzuch bolał jak na okres od 7 dnia po owulacji, dziś jest 12 dzień I czuje delikatne skurcze tylko. A test dusi negatywny. W tym większe i bolące piersi
:No mnie piersi nie bolą, ale słyszałam że przy drugiej ciąży to mogą mniej boleć bądź wcale
Mi w pierwszej ciąży w ciągu pierwszych trzech miesięcy trzy rozmiary urosłyMi bardzo urosły, jeszcze nigdy takich nic miałam jak teraz. Tylko dziwne za po tak krótki czasie urosły itp może to nie objawy ciąży
reklama
Mi w pierwszej ciąży w ciągu pierwszych trzech miesięcy trzy rozmiary urosły