Cześć, może któraś z Was miała bóle brzucha jak na okres, już 7 dni po owulacji? Ból utrzymuje się od trzech dni, raz mocniej czasami słabszy. Dodam, że z mężem od 3 miesięcy staramy się o dziecko, łac stosowałam kwas foliowy i olejek z wiesiołka, a mąż cynk. Dodam też, że pojawiły mi się delikatne, niebieskie żyłki na piersiach jak i rozmiar biustu się powiększył. Okres mam dostać teraz w czwartek, więc na test jest jeszcze za wcześnie. Ale może któraś z Wam miała podobne objawy i okazało się, że jest w ciąży? Czekam na odpowiedź
reklama
Rozwiązanie
D
Koleżanka wyżej ma rację. Rok się starałam, denerwowalam itd. W czerwcu wyjezdzalismy nad morze, machnelam ręką a ten cykl przepadnie trudno. Tydzień po powrocie test pozytywnyDziękuję, może kiedyś w końcu się uda
reklama
Dziś dostałam okres tylko ciągle mnie męczą te piersi, że mi tak urosły jak implanty bym miała i bolą mnie. nigdy przed okresem tak nic miałam, pierwszy raz tak mi się zdarzyło. A czy jest możliwość bycia w ciąży, pierwsze dni i dostać miesiączke?
Ja owulację miałam 12dc, zagnieżdżanie czułam od 6-7 dnia po owulacji czyli 18-19dc (ale to naprawdę expresowo i podobno rzadko się zdarza. Najczęściej to kolo12 dni) od momentu jak zarodek zacznie się zagnieżdżać to po2 dniach czuły test bądź beta powinna wyjść. Mi tak i test i beta pozytywna wyszła 9dpo. 21dc. Wczoraj słaba kreska na teście 10mlU i beta 9.27 a dziś już test o czułości 25mlU jeszcze ładniejsza od kontrolnej ale dużo mocniejsza niż wczorajsze . Dziś jeszcze mam 5 dni do terminu @. Więc tak czy siak nadal będę kontrolach bete czy przyrasta.W moim przypadku gdyby doszło do zapłodnienia to dopiero tydzień a kiedy najwcześniej mógłby wyjść pozytywny test? Chodzi mi o taki w domu
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób test. Ale jak masz miesiączkę to wątpię. U mnie ból i nabrzmiałe piersi od owu do @ to była norma.Dziś dostałam okres tylko ciągle mnie męczą te piersi, że mi tak urosły jak implanty bym miała i bolą mnie. nigdy przed okresem tak nic miałam, pierwszy raz tak mi się zdarzyło. A czy jest możliwość bycia w ciąży, pierwsze dni i dostać miesiączke?
Zrób test. Ale jak masz miesiączkę to wątpię. U mnie ból i nabrzmiałe piersi od owu do @ to była norma.
Ja o syna starałam się 13cykli dopiero jak odpuściłam zaskoczyło teraz też w 2cs się mega wkurzyłam, 3 CS na luzie bo byłam pewna że nic z tego i tak nie wyjdzie a tu na tydzień przed @ dziwne objawy. No i się okazało że ciąża ja już drugi raz przekonałam się że najlepiej spuścić z tonu i szybko się uda, a stres robi tylko blokadę i nic z tegoU mnie takie objawy pojawiły się pierwszy raz, dlatego pytam bo nigdy wcześniej nic podobnego nie miałam. eh jestem załamana bo kolejny miesiąc się nie udało.
Ja o syna starałam się 13cykli dopiero jak odpuściłam zaskoczyło teraz też w 2cs się mega wkurzyłam, 3 CS na luzie bo byłam pewna że nic z tego i tak nie wyjdzie a tu na tydzień przed @ dziwne objawy. No i się okazało że ciąża ja już drugi raz przekonałam się że najlepiej spuścić z tonu i szybko się uda, a stres robi tylko blokadę i nic z tego
Wiem, że najlepiej na luzie itp ale nie wiem, ja chyba nie potrafię o tym nie myśleć... ciągle o tym myślę i inaczej nie potrafię, już tym razem podczas starań dopuściłam, ale gdy zaczęły się bóle po owulacji itp to od nowa się nakręciłam
reklama
To Twoje starania o pierwszą ciążę ?Wiem, że najlepiej na luzie itp ale nie wiem, ja chyba nie potrafię o tym nie myśleć... ciągle o tym myślę i inaczej nie potrafię, już tym razem podczas starań dopuściłam, ale gdy zaczęły się bóle po owulacji itp to od nowa się nakręciłam