reklama
od rudej
hej my jeszcze w szpitalu z malutkim wszystko ok ja mam bakterie we krwi i dostaje antybiotyk dozylnie teraz czekam na wyniki od nich zalezy czy bedziemy mogli isc do domu i pozdrawia marcóweczki............
hej my jeszcze w szpitalu z malutkim wszystko ok ja mam bakterie we krwi i dostaje antybiotyk dozylnie teraz czekam na wyniki od nich zalezy czy bedziemy mogli isc do domu i pozdrawia marcóweczki............
pestusia
Fanka BB :)
Mamy już na świecie Nadię naszej Vetki waga 3200 gr, dł. 54 cm., dostała 10 punktów
papcia
Mamunia Lenuśki
Od Ewi
Mała ma żółtaczke i musimy dłużej zostać w szpitalu cyce mam jak arbuzy przez nacięcie chodze jak stara baba i marze o swoim łóżku. Pozdrów dziewczyny !!!! I pytała kto sie rozpakował?
odpisałam jej że ma nie narzekać bo takie są uroki macierzyństwa wieć odp
oj musze troche ponarzekać niedługo i Ty bedziesz ogólnie nudno tu strasznie i jak mała śpi to zostaje mi tylko patrzenie na nią....
widze że coraz mniejsza kolejka oczekujących
przysłała mi jeszcze jedno ale coś wejść niechce musicie mi uwierzyć na słowo że mała jest śliczna
Mała ma żółtaczke i musimy dłużej zostać w szpitalu cyce mam jak arbuzy przez nacięcie chodze jak stara baba i marze o swoim łóżku. Pozdrów dziewczyny !!!! I pytała kto sie rozpakował?
odpisałam jej że ma nie narzekać bo takie są uroki macierzyństwa wieć odp
oj musze troche ponarzekać niedługo i Ty bedziesz ogólnie nudno tu strasznie i jak mała śpi to zostaje mi tylko patrzenie na nią....
widze że coraz mniejsza kolejka oczekujących
przysłała mi jeszcze jedno ale coś wejść niechce musicie mi uwierzyć na słowo że mała jest śliczna
Justysia1a
KasiaK-Z już po cesarce. Zosia ma 59 cm i 3780 g
nikusiazory
Mam dobre wiadomości od Lokaty
''Malwina przyszła na świat sn po 12h walki,26 marca o 23.40.
Waga 3650,wzrost 56,10pkt Apgar.Jest śliczna! I gdyby nie Maz nie wiem czy dałabym rade.''
I jeszcze nasza dzielna Lokata przesyła Wam wszystkim pozdrowienia
''Malwina przyszła na świat sn po 12h walki,26 marca o 23.40.
Waga 3650,wzrost 56,10pkt Apgar.Jest śliczna! I gdyby nie Maz nie wiem czy dałabym rade.''
I jeszcze nasza dzielna Lokata przesyła Wam wszystkim pozdrowienia
reklama
Podziel się: