- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Może obejrzę - a przynajmniej się postaram.
Nam nauka migania idzie średnio.
Na razie mamy opanowane tylko chodź tutaj i czekaj. I to w naszym wykonaniu.
Jagoda jak coś chce to tylko stęka albo się rzuca w kierunku czegoś.
Kompletnie nie ma cierpliwości do takiej nauki. Sama lubi odkrywać różne rzeczy, za to nie lubi, żeby ja czegoś uczyć.
Ale się nie poddaję!
Nam nauka migania idzie średnio.
Na razie mamy opanowane tylko chodź tutaj i czekaj. I to w naszym wykonaniu.
Jagoda jak coś chce to tylko stęka albo się rzuca w kierunku czegoś.
Kompletnie nie ma cierpliwości do takiej nauki. Sama lubi odkrywać różne rzeczy, za to nie lubi, żeby ja czegoś uczyć.
Ale się nie poddaję!
Tez zaprzestałam nauke bobomigów.... I tak widze że oN wiele rozumie, wie co znaczy nie wolno, zna niektóre przedmioty, jeszcze troche i zacznie mówic i wiecej "kapować" więc mi sie odechciało uczyć Go!! Każdy przedmiot mu pokazuje i mówie jak sie nazywa... jak narazie to wszystko Antek nazywa "yyyy" albo "how how":-)
Buba bedziemy ogladac tvn, amm nadzieje ze puszcza to w weekend
Buba bedziemy ogladac tvn, amm nadzieje ze puszcza to w weekend
BYlo BYlo o bobo migach )))Widzialam BUBE i FRANKA (chyba go rozpoznalam )tylko dlaczego tak krotko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Buba dlaczego nam nie pomachalas hihihihihih zartuje
A Franio to byl ten z pileczka i co sobie ziewal? Mam ndzieje ze sie nie pomylilam :-)
Zamiast pokazywac nasza kolezanke to pokazywali ta z teleexpresu
Zamiast zaprosic jakas mamusie do studia co juz jest rutyniara w tym temacie to zaprosili ta co byla pierwszy raz
Buba dlaczego nam nie pomachalas hihihihihih zartuje
A Franio to byl ten z pileczka i co sobie ziewal? Mam ndzieje ze sie nie pomylilam :-)
Zamiast pokazywac nasza kolezanke to pokazywali ta z teleexpresu
Zamiast zaprosic jakas mamusie do studia co juz jest rutyniara w tym temacie to zaprosili ta co byla pierwszy raz
papajka
Fanka BB :)
Buba- Franio to gwiazdor;-);-);-);-) Wyszedł ślicznie-Przystojniaczek:-) Pola jak oglądała to mówiła: oooooooooooooo
A jeśli chodzi o panią która powiedziała, że jej syn ma 10 miesięcy i ona za każdym razem wie o co mu chodzi to powiem tyle, że jakoś nie było widać żeby się dobrze z nim bawiła (co nawet prowadzące program zauważyły) i to, że nie za bardzo potrafi się dogadać z dzieckiem ukryła pod deprecjonowaniem wartości języka migowego-nie ładnie
Szkoda, że z godziny nagrywania zrobili parominutowy program zdominowany przez wypowiedzi mamy, nieprzekonanej do tych zajęć:-(
A jeśli chodzi o panią która powiedziała, że jej syn ma 10 miesięcy i ona za każdym razem wie o co mu chodzi to powiem tyle, że jakoś nie było widać żeby się dobrze z nim bawiła (co nawet prowadzące program zauważyły) i to, że nie za bardzo potrafi się dogadać z dzieckiem ukryła pod deprecjonowaniem wartości języka migowego-nie ładnie
Szkoda, że z godziny nagrywania zrobili parominutowy program zdominowany przez wypowiedzi mamy, nieprzekonanej do tych zajęć:-(
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: