reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
No wlasnie ja Ja zmusilam i na sile polozylam,kurde... Dopiero teraz zobaczylam,ze na tych zdjeciach ma takie przestraszone oczka i az mnie wyrzuty sumienia zlapaly... : Juz tego nie powtorze.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mju,hihi,ciesze sie,ze Ci sie podoba. Ja na poczatku chcialam biale lozeczko,ale pozniej tak doszlam z rodzicami do wniosku,ze bedzie sie nam to szpitalnie jakos kojarzylo. Wiec mysle,ze ten zolciutki byl dobrym pomyslem. No i dokladnie - bije od niego straszliwe ciepelko. Jeszcze musze tylko wykonczyc i moge scielic i wkladac Zuzanke do niego,hihi.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Wczoraj nie wiedzialam,jak wykorzystac pamiec w aparacie,wiec popstrykalam kilka zdjatek mojej pierwszej Dzidzi Albusi,hihi.
Aga,przestan juz pstrykac te zdjecia i daj mi pospac!
Juz? Skonczylas?
Uwielbiam spac na tym kocyku i na tej podusi.
Ahhh,jaka jestem slodka,gdy tak sobie spie.
Aga! Znowu mnie obudzilas!
Sie skulilam i spiocham.
Aga,przestan juz pstrykac te zdjecia i daj mi pospac!
Juz? Skonczylas?
Uwielbiam spac na tym kocyku i na tej podusi.
Ahhh,jaka jestem slodka,gdy tak sobie spie.
Aga! Znowu mnie obudzilas!
Sie skulilam i spiocham.
nadzia
Wrześniowe mamy'06
Ale fajniutka ta Twoja psinka. Ja nie mam zadnego zwierzaczka w domku.
Bo biedne zwierzatko by było całymi dniami same w domku. No chyba ze teraz jak ja jestem. Bo przed ciaza to jak wszyscy wyszli z domu o 7 rano tak dopiero ktos sie pojawiał najwczesniej przed 16. Wiec biedactwo by sie meczyło.
Bo biedne zwierzatko by było całymi dniami same w domku. No chyba ze teraz jak ja jestem. Bo przed ciaza to jak wszyscy wyszli z domu o 7 rano tak dopiero ktos sie pojawiał najwczesniej przed 16. Wiec biedactwo by sie meczyło.
reklama
Podziel się: