reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bobas i Kotek w domu !!

No to ty tak jej nakazałaś - biedna Albusia :laugh: nie męcz jej i czekaj cierpliwie na Zuzinkę ;) ;D

reklama
No wlasnie ja Ja zmusilam i na sile polozylam,kurde... Dopiero teraz zobaczylam,ze na tych zdjeciach ma takie przestraszone oczka i az mnie wyrzuty sumienia zlapaly... ::) Juz tego nie powtorze. :(

Agutka jaki fajny Ci wyszedł kolorek tego łóżeczka! Ja go sobie wcześniej wyobrażałam jako taki wściekły żółty, a tu taki cieplutki, jak budyniek , ze też Ci go ten Kubuś nie wszamie :)

Mju,hihi,ciesze sie,ze Ci sie podoba. :D Ja na poczatku chcialam biale lozeczko,ale pozniej tak doszlam z rodzicami do wniosku,ze bedzie sie nam to szpitalnie jakos kojarzylo. ;) Wiec mysle,ze ten zolciutki byl dobrym pomyslem. :D No i dokladnie - bije od niego straszliwe ciepelko. :D Jeszcze musze tylko wykonczyc i moge scielic i wkladac Zuzanke do niego,hihi. :D

Wczoraj nie wiedzialam,jak wykorzystac pamiec w aparacie,wiec popstrykalam kilka zdjatek mojej pierwszej Dzidzi :p Albusi,hihi. :D

Aga,przestan juz pstrykac te zdjecia i daj mi pospac! :p

0002334fs7.jpg

Juz? Skonczylas? :p

0002335bi8.jpg

Uwielbiam spac na tym kocyku i na tej podusi. :D

0002352rm8.jpg

Ahhh,jaka jestem slodka,gdy tak sobie spie. :D

0002357ty8.jpg

Aga! Znowu mnie obudzilas! :mad: :p

0002361ag3.jpg

Sie skulilam i spiocham. :D

0002363cd4.jpg

Ale fajniutka ta Twoja psinka. Ja nie mam zadnego zwierzaczka w domku.
Bo biedne zwierzatko by było całymi dniami same w domku. No chyba ze teraz jak ja jestem. Bo przed ciaza to jak wszyscy wyszli z domu o 7 rano tak dopiero ktos sie pojawiał najwczesniej przed 16. Wiec biedactwo by sie meczyło.

reklama
To ja jeszcze wrzucę zdjątka mojej Mici - niewiem tylko czemu wyszły jej takie zielone demoniczne ślepia skoro ma takie ładne, czarniutkie ::)

Do góry