reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bobas i Kotek w domu !!

mju pisze:
Acha i jeszcze jedno ja tutaj nie wartościuję, kto jest dla mnie ważniejszy bo uważam, że to głupota, a nie będę kota wyrzucać z domu tylko dlateko, że coś mu się chwilowo w główce pozajączkowało, bo to by była nie tylko głupota ale totalny brak odpowiedzialnosci.

MJU wyjęłaś mi to z ust! dzięki! ;)

reklama
Mju, masz rację - to może być też rujka. Ja już mam takie spaczenie zawodowe, że we wszystkim podejrzewam, że coś jest nie tak :)

Dziewczyny kochane pupile, naprawdę! Aga a ten czarny to ten kundelek, którego gdzieś tam znalazłaś?
Ja też ma kota i rybki, zdjęcie juz pokazywałam ale co tam ;)

Tak mycha...to ta sama co ją jakiś "cudowny człowiek" wyrzucił do lasu... :mad:

Twoja kicia słodziak :)

Dzikuska... a co tam tyle misek dla dwóch zwierzaków ? ;)

No to i ja sie jeszcze raz pochwale moja Sierotka Albusia ze schroniska,ktora oczekuje na swoja wrzesniowa Siostrzyczke,hihi. ;D

2qj1.jpg

image0010jpgmy1.jpg

Poza tym moj brat u siebie w pokoju ma jeszcze szczurka i 4 akwaria. :D

No to ja też się nie powstrzymam i zprezentuję moje pociechy :)

To jest Rudik, kocór ze schroniska

To jest Mikado, kotka japońska powitalna bez ogonka (tak się te koty rodzą, wygląda jak miks kota z królikiem :) )

reklama
Do góry