reklama
4sierpien
Zaciekawiona BB
dziewczyny, poczytajcie sobie artykul, ktory napisala nasza gossha87 wlasnie o BLW.
brawa dla zdolnej kolezanki
BLW, czyli moje dziecko lubi jeść -
brawa dla zdolnej kolezanki
BLW, czyli moje dziecko lubi jeść -
Obiadek.... ziemniaczek i marchewka w kosteczkach na stoliku ( i na podlodze teraz juz ) Bardzo fajnie podjada sobie Fajnie sie patrzy jak maly sam zjada raczkami Dobrze ze tu trafilam Ale mam tez zmiksowane reszte z warzywkami innymi.. to mu dam potem
4sierpien
Zaciekawiona BB
adam chrupki kukurydziane (przekonal sie do nich, po trudnych poczatkach) gruszke, chleb i tyle sam...reszte mu pomagam...zupke daje z butelki albo lyzeczka, no i oczywiscie mleko...tez butelka
tiffi1 - ja zaczelam od chrupek kukurydzianych, sa super bo moga je latwo zlapac i rozmamlac bez zabkow. Rowniez fajnie jest podac kawaleczki chlebka z maselkiem (cieniutenko) i tez bedzie lapac raczkami. Skorki z chleba tez nie boj sie podawac.. rozmemlac powinna. To tak na poczatek
reklama
Warzywa na parze są super na początek.
Moja Maya też nie ma ząbków (choć dzisiaj zauważyłam, że jeden zaczął się wyrzynać :-) ) je wszystko.
One naprawdę tymi dziąsełkami dają sobie dobrze radę np. tak jak Maya z serkiem żółtym itp.
Pisz jak tam będzie szło
Moja Maya też nie ma ząbków (choć dzisiaj zauważyłam, że jeden zaczął się wyrzynać :-) ) je wszystko.
One naprawdę tymi dziąsełkami dają sobie dobrze radę np. tak jak Maya z serkiem żółtym itp.
Pisz jak tam będzie szło