reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BLW czyli baby-led-weaning

ok
mam nadzieję, że czas nie goni, ale oczywiście spróbuje napisać jak najszybciej
muszę najpierw zrobić plan co powinno najważniejszego znaleźć się w tym artykule itd
oczywiście nie liczę na żadne wynagrodzenie, ale z chęcią ujrzę moje imię i nazwisko :)

reklama
adas juz zaczal jesc inne jedzenie niz mleko, i niestety w gre wchodza papki, kaszki i butelka. ale daje mu do raczki np skorke od chleba, albo plaster jablka i tylko pilnuje zeby sie zabardzo nie zakrztusil...niestety jestem za bardzo zapracowana, ale istota BLW bardzo mi sie podoba

dziewczyny, ja straaasznie zabiegana jestem. dziecko, dom, praca, stronka...napisalam kolejny post http://www.poradymamy.com.pl/index.php/2011/0 1/28/trzylatek/#more -589

zapraszam was do komentarzy. tym razem temat opisowy. wiekszosc z was ma mlodsze szkraby, ale zachecam do pisania mimo wszystko. i juz bezposrednio na stronie. jesli macie ochote oczywiscie.moze jakies pomysly na ciekawe zabawy z dzieciaczkami?

Moja córka już w wieku OŚMIU miesięcy zaczyna pić z kubka (kubka zwykłego. Czasem jej daję się jej napić owocowej herbaty, jak sobie zrobię). Jaki trzylatek???? Dopiero zaczyna pić z kubeczka????

zgadzam się, trochę późno z tym kubkiem i sztućcami.... ale każde dziecko jest inne, a także rodzice różnie wychowują

netefe, a jak tam u Ciebie?
Julcia przełamała już dietę chlebkową ;)?

Tez mi się to dziwne wydaje. Maks już dawno pije z normalnego kubka (oczywiście czasem zapomni, że go trzyma w ręce i wylewa ale trudno:)) ostatnio wszedł w następny level i sam sobie to picie do kubka nalewa no i oczywiście używa sztućcy normalnych dorosłych widelcy i łyżek i trafia do buzi prawie zawsze.

reklama
Tez mi się to dziwne wydaje. Maks już dawno pije z normalnego kubka (oczywiście czasem zapomni, że go trzyma w ręce i wylewa ale trudno:)) ostatnio wszedł w następny level i sam sobie to picie do kubka nalewa no i oczywiście używa sztućcy normalnych dorosłych widelcy i łyżek i trafia do buzi prawie zawsze.

Och Maks to zdolniacha :)
ale naprawdę zdolny chłopiec
Moja Maya zaczyna kumać, że jak za bardzo przechyli kubek to będzie cała mokra... niestety czasami zbytnio jej to nie przeszkadza :D

Do góry