reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniacza mama = mistrzyni zakupów... czyli promocje, okazje, wyprzedaże!

A w mojej biedronce przechodze z wózkiem, przy kasie z wódą :-D
Ja wszystko co możliwe kupuje w biedronce, są tam tańsze odpowiedniki oryginałow i nigdy jeszcze nie zauwazyłam oszukaństwa, czego nie można powiedzieć np i tesco (niewchodzace promocje). Pampersy zmieniłam juz jakiś czas na dade, i nie odczułam żadnej zmiany, pomyślalam po prostu że nic nie osiagam wydając na oryginalne pampersy.
Zamowiłam na allegro używane kombinezony.
W moim mieście jest sklepik z dziecięcymi alkcesoriaqmi, cerny kombinezonów od 45 do 90, wszystkie akcesoria w cenach zakupu z allegro.
Nie moge znalesc dla darka kozaków, ma za wielkie stopy, mam nadzieje że jutro w pepco coś kupie. :szok:

reklama
Jeśli chodzi o pieluchy, to ja od dłuższego czasu kupuję w Lidlu Toujours. Są o wiele bardziej chłonne od Pampersów i, co dla mnie było istotne, nie są perfumowane, więc może mniej w nich tej całej chemii. I trochę tańsze są rzecz jasna.

Ps. Yenefer, ten wątek to strzał w dziesiątkę :cool2:

witajcie
fajny wątek

ja też dziś w pepco kupiłam polarowe pajace do spania dzieciakom sa milutkie jak kocyki, po 14,99zł.
co do pampersów jak kupuję te pomarańczowe sleep and play normalnie zapomniałam jak się nazywają są tańsze jak dla mnie najlepsze mają szerokie rzepy

IWS w rossannie po 4 zł sa kaszki ryżowe;-)

Z podniecenia człowiekowi wszystko się miesza :) Masz rację ryżowe. Ja kupiłam sporo i jeszcze dostalam. Małe będą miały zapas na jakiś czas. A szkoda że nie mleczne :(

Ja muszę do tego Pepco się przejechać. Blisko nie mam ale w jakąś sobotę może wyskoczymy.

Ja też robie regularny atak na Pepcko tyle, że znależć tam coś na 92 to masakra! O bodziakach nie wspomnę:)

Odnośnie pieluch, to my jedziemy na Pampersach ze względu na to, że jak sie trafia promo, to kosztuja po 57groszy za szt i są nieco miększe i bardzie się "ruszają" razem z dzieckiem. Jak dziewczyny były mniejsze, to też używałam Huggiesów i Dada. Odkąd więcej się ruszają, to uzywamy Pampery.
IWS nie stresuj się! Kaszki mleczne za 4 zł, to byłby cud! Ja kupuje od znajomego przedstwiciela handlowego Bobovity mleczne za 5zł i to uważam za dobrą cene...U nas jedna kaszka na 2-2,5 dnia!

PS Wątek super ale narazie nic nie wiem o innych promo:)

IWS nie stresuj się! Kaszki mleczne za 4 zł, to byłby cud! Ja kupuje od znajomego przedstwiciela handlowego Bobovity mleczne za 5zł i to uważam za dobrą cene...U nas jedna kaszka na 2-2,5 dnia!

Ja najtaniej mleczną znalazłam za 6,05 zł. U nas w sumie mleczno-ryżowe idą raz dziennie na śniadanie (więc starcza na troszkę dłużej), ale moje wolą te ryżowe i swoje mleko. Teraz chcemy przejśc na ciut tańszego nana 3. Po 9 miesiącu spróbujemy Nan 3 Pro.

No i mamy zęby: Julka dwie jedynki, Majek lewą dolną jedynkę. Moje króliki! wyglądają super jak się śmieją.

reklama
Do góry