Klaudia123r2
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak najbardziej do lekarza trzeba się udać ,niech sprawdzi co się dziejeDziś zrobiłam kolejny test tu już nawet cienia nie ma. Jednak lekarz i tak jutro bo niepokoi mnie ten brak okresu gdzie zawsze był idealnie
No tu już ewidentnie widać 2[emoji6]No tak bo ja teraz jestem 6 dni po terminie wczoraj była taka Zobacz załącznik 988971Zobacz załącznik 988971
Troche mnie pocieszylasJa tam nic nie widzę, ale najlepiej zrób test beta hcg z krwi.
Dziś zrobiłam kolejny test tu już nawet cienia nie ma. Jednak lekarz i tak jutro bo niepokoi mnie ten brak okresu gdzie zawsze był idealnieNo to nie sądzę żeby to oznaczało ciąże ale .... różnie to było ,choć skoro mówisz że wcześniej miesiączki były ,to sądzę że ciąży nie ma
Jak najbardziej do lekarza trzeba się udać ,niech sprawdzi co się dziejeDziś zrobiłam kolejny test tu już nawet cienia nie ma. Jednak lekarz i tak jutro bo niepokoi mnie ten brak okresu gdzie zawsze był idealnie