reklama
A mój gin potwierdził mi ciążę usg przez brzuch w 5 tygodniu, to sporo zależy od lekarza i od tego gdzie się jajeczko umiejscowi. Moje zdjęcie wyglądało podobnie jak to pierwsze Kici, więc ja stawiam na ciążę
A zawsze jak się denerwuję, stresuję to parzę sobie rumianek, pomaga na wszystko, a sama czynność zaparzania go i siedzenie z gorącym kubkiem, wdychanie pary pachnącej rumiankiem pomagają mi się uspokoić, polecam ten sposób:-)
A zawsze jak się denerwuję, stresuję to parzę sobie rumianek, pomaga na wszystko, a sama czynność zaparzania go i siedzenie z gorącym kubkiem, wdychanie pary pachnącej rumiankiem pomagają mi się uspokoić, polecam ten sposób:-)
ewiiiiiiiiii
Zaangażowana w BB
u mnie tez w 6 tym tygodniu byl sam pecherzyk (usg dopochwowe) tydzien pózniej bijace serduszko !!!!!!! kicia nie martw się!!!! będzie OK , najgorzej jest sie naczytac o pustych pecherzykach i obumarłych ciązach ,wtedy wyobrażnia działa na całego !!!!! wiem cos o tym !!! Widziałam Twoje zdiecie USG i zdecydowanie jest to 6 tygodniowa ciąża (fotka identyczna jak moja) w 6 tym tyg ...GŁOWA DO GÓRY !!!!!!! I daj znać....
malamrowka1100
Fanka BB :)
tak jak pisały poprzedniczki. zrób dopochwowe USG. Moja dzidzi miała 3,8mm w 6 tygodniu ciąży i było ją widać. Głowa do góry i działaj. Lepsze działanie niż oczekiwanie.
dziewczyny!
jutro ide do innego Gina, na USG.....jestem przerażona.....naprawdę się boję co jeśli faktycznie się nie udało? moje nudności to wymysł? czy z pustym pęcherzykiem też testy itp są pozytywne? też źle się czuje? dostanę zawału do jutra
jutro ide do innego Gina, na USG.....jestem przerażona.....naprawdę się boję co jeśli faktycznie się nie udało? moje nudności to wymysł? czy z pustym pęcherzykiem też testy itp są pozytywne? też źle się czuje? dostanę zawału do jutra
Po pierwsze nie stresuj się jeżeli testy wyszły pozytywnie to znaczy, że jesteś w ciąży :-) Głowa do góry :-) Pusty pęcherzyk nie daje pozytywnego testu, a skoro masz nudności to mogą być ciążowe, albo ze stresu :-) Koniecznie jutro napisz co Ci lekarz powiedział :-)
Trzymam kciuki :-)
Beata10
Mama Laury i Wiktora:-)
Po pierwsze nie stresuj się jeżeli testy wyszły pozytywnie to znaczy, że jesteś w ciąży :-) Głowa do góry :-) Pusty pęcherzyk nie daje pozytywnego testu, a skoro masz nudności to mogą być ciążowe, albo ze stresu :-) Koniecznie jutro napisz co Ci lekarz powiedział :-)
Pusty pęcherzyk daje test pozytywny. Spotkało mnie to dwa razy więc wiem co mówię. Jednak różnica była taka że przy pierwszym dziecku i w obecnej ciąży miałam typowe objawy ciążowe a przy pustych pęcherzykach był tylko pozytywny test i nic poza tym. Ja myślę że przy pustym pęcherzyku już byś miała poronienie samoistne ( u mnie w 5tc i 7tc), a rację mają dziewczyny pisząc że tak wczesnej ciąży nie potwierdza się przez usg przez brzuch. Zyczę powodzenia, napewno wszystko będzie dobrze!!
reklama
Bombusia
Fanka BB :)
KICIA no jak tam po badaniu???? wszystko ok????dziękuję Wam...jutro o 14 wszystko się wyjaśni boję się nieziemsko, ale już wolę wiedzieć niż siedzieć i myśleć...jutro napiszę, ale trzymajcie kciuki, proszę
pozdrawiam :*
Podziel się: