reklama
EwelinaW
Fanka BB :)
Jakbyś rozbroiła test to będziesz widziała, że to odcień od plastiku, Możesz wyjąć pasek i wtedy pod światło zobacz czy jest widać. Ja też tak sprawdzałam bo na jednym teście wyszedł w miarę możliwie widoczny na pozostałych nie i tak jak u Ciebie to był odcień plastiku.Co myślicie? Jestem tydzień przed miesiączka, współżyłam 13 i 17 dnia cyklu. Na teście Blada jasna jeeska, na płasko jedna. Co myślicie, ciąża? Ktoś miał podobne?
U
użytkowniczka Co
Gość
To nie jest cień kreski tylko przebija od dołu taka kreska, która przytrzymuje test w środku.
Tak wcześnie, ponieważ od kółku kółku boli mnie podbrzuche i kłuja mnie jajniki. Dlatego zrobiłam Tak szybkoTest negatywny. Wstrzymaj się jeszcze tydzień. Po co tak wcześnie robisz test?
Tak wcześnie, ponieważ od kółku kółku boli mnie podbrzuche i kłuja mnie jajniki. Dlatego zrobiłam Tak szybkoTest negatywny. Wstrzymaj się jeszcze tydzień. Po co tak wcześnie robisz test?
jasani
To może bardziej poowulacyjne te kłucia. Od kółku kółku to nie mam pojęcia co to.Tak wcześnie, ponieważ od kółku kółku boli mnie podbrzuche i kłuja mnie jajniki. Dlatego zrobiłam Tak szybko
Dziś mija 6 dzień po owulacjiTo może bardziej poowulacyjne te kłucia. Od kółku kółku to nie mam pojęcia co to.
matkaniewariatka
to może być wszystko 6dpo. jak intensywne są te bóle?
reklama
Słabsze niż przed okresem, czuję taku jak by ucisk od czasu do czasu, boli mnie głowa 3 dzień i mam sporo białego, gęstego śluzu- czysty bez zapachuto może być wszystko 6dpo. jak intensywne są te bóle?