reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

Jaki wynik testu?

• Pozytywny

Głosów: 10 83,3%
  • Negatywny

Głosów: 2 16,7%

• Wszystkich głosujących
    12
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja widzę druga. Miałam taką samą a dziś roczna córeczkę :) najlepiej zrobić betę :)

Daj znać co wyszło! Trzymam kciuki!

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_20170622_193819.jpg

To był mój 4 dni przed @.
Ale i owulacje miałam 9 dc.:D

Załączniki

• IMG_20170622_193819.jpg
    IMG_20170622_193819.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 2 528
Ja widzę druga. Miałam taką samą a dziś roczna córeczkę :) najlepiej zrobić betę :)

Daj znać co wyszło! Trzymam kciuki!

Napisane na F3211 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymaj mocno!
Zobacz załącznik 839026
To był mój 4 dni przed @.
Ale i owulacje miałam 9 dc.:D

Jaka bladziutka :szok: czyli jest i u mnie nadzieja! :laugh2:U mnie dziś jest 25 dc a owulację na którą czekaliśmy od bardzo dawna miałam w 12 dc. Zobaczymy co jutro pokaże test i beta :) nie mogę się doczekać! ;):)

Trzymaj mocno!

Jaka bladziutka :szok: czyli jest i u mnie nadzieja! :laugh2:U mnie dziś jest 25 dc a owulację na którą czekaliśmy od bardzo dawna miałam w 12 dc. Zobaczymy co jutro pokaże test i beta :) nie mogę się doczekać! ;):)
Pamiętaj na betę nie musisz być na czczo:) trzymam kciuki:D i składam gratulacje:D

Oj, jeszcze bledsze ciążowe widziałam. Według mnie zmajstrowaliście bejbi na Walentego.:)

Witam. Myślę, że Ci się udało. Też kiedyś taką miałam i mam córkę Nie wiem czy mogę się podłączyć,ale mam podobne pytanie.... co do testu. Czy któraś z Was miała taką sytuację? Oczywiście test powtórzę, bo wiadomo że z niego nic nie wynika... nawet mnie ciut rozsmieszyl. Zawsze mam jakieś przeboje z testami

Załączniki

• 20180213_200121.jpg
    20180213_200121.jpg
    996,9 KB · Wyświetleń: 411
reklama
Do góry