Witam. Dzisiaj powinnam dostać okres narazie go nie ma robiłam test 4 dni temu i dzisiaj 2 kreska praktycznie niewidoczna. Szyjka zamknięte, podbrzusze mnie pobolewa i czuję się źle. Czy to możliwe tak wcześnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie już od paru dni mam taki chwilowy ból "okresowy" ale muszę czekaćPodbrzusze pobolewa to pewnie na okres. Ale generalnie nie ma zasady, niestety jedyne co można poradzić to czekać i pojutrze rano powtórzyć test rano jak okres się nie pojawi.
u mnie to byl jeden z pierwszych objawów, caly czas mialam wrazenie, ze przyjdzie, ale jednak nie przyszedl i dzisiaj jestem w 19 tygodniu ciazy ☺ a kreska w dniu spodziewanej miesiączki tez byla bez szalu ☺Właśnie już od paru dni mam taki chwilowy ból "okresowy" ale muszę czekać
Aparat mi nie chciał uchwycić w zwykłym świetle ale gołym okiem coś tam widaćI zdjęcia proszę nie rób pod światło
Mam nadzieję że u mnie będzie podobnie gratulacjeu mnie to byl jeden z pierwszych objawów, caly czas mialam wrazenie, ze przyjdzie, ale jednak nie przyszedl i dzisiaj jestem w 19 tygodniu ciazy ☺ a kreska w dniu spodziewanej miesiączki tez byla bez szalu ☺