reklama
S
Staraczka95
Gość
na zdjęciach owszem nie widac ale na żywo tak. Ale i tak pójdę na betę. DziękujęNa testach nic nie ma. Poczekaj do dnia miesiączki i jak się nie pojawi to zrób ponownie lub beta.
Mama_malarka
Fanka BB :)
Te testy są negatywne.
olka11135
Również nie widzę na tych testach żadnej kreski. Oczywiście możesz zrobić w niedzielę, jeżeli to faktycznie ciąża to kreska powinna już być wyraźna. Natomiast tak jak dziewczyny mówią beta zdecydowanie najlepsza bo na 100% potwierdzi ciąże lub jej brak
Madzik1000
Możesz iść już na betę i powtórzyć za 2 dni. Mnie test nie wyszedł 2 dni przed i w dniu @ może był jakiś cień cienia ale ja go nie widziałammimo tego łyżeczkowania odczekać jeszcze 2tyg ? Na betę tak myślałam żeby pójść za tydzień w pt wyjdzie równe 5tygodni. Albo w środę i powtórzyć w pt
Ja dziś robiłam test bo bolał mnie jajnik i mam trochę ciemnię brodawki. Chyba schizuje. Testy wyszedł negatywny, czy mogę czekać ja @ czy coś powtórzyć. Miesiączkę mam mieć jutro. Ostanie picie wypisałam o 3 w nocy a ostanie pójdzie do toalety o 4 test zrobiłam o 10 rano
reklama
Test wykonany 16 dni po współżyciuJa dziś robiłam test bo bolał mnie jajnik i mam trochę ciemnię brodawki. Chyba schizuje. Testy wyszedł negatywny, czy mogę czekać ja @ czy coś powtórzyć. Miesiączkę mam mieć jutro. Ostanie picie wypisałam o 3 w nocy a ostanie pójdzie do toalety o 4 test zrobiłam o 10 rano