reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Blada kreska

reklama
Również nie widzę na tych testach żadnej kreski. Oczywiście możesz zrobić w niedzielę, jeżeli to faktycznie ciąża to kreska powinna już być wyraźna. Natomiast tak jak dziewczyny mówią beta zdecydowanie najlepsza bo na 100% potwierdzi ciąże lub jej brak

A ja nadal będę się upierać, ze zamiast doszukiwać się kresek to lepiej wydać raz kasę na cyfrowy test ciążowy i wątpliwości nie będzie.
Przykro mi ale ja tam żadnych kresek nie widzę a wzrok mam bardzo dobry.

mimo tego łyżeczkowania odczekać jeszcze 2tyg ? Na betę tak myślałam żeby pójść za tydzień w pt wyjdzie równe 5tygodni. Albo w środę i powtórzyć w pt
Możesz iść już na betę i powtórzyć za 2 dni. Mnie test nie wyszedł 2 dni przed i w dniu @ może był jakiś cień cienia ale ja go nie widziałam 🙈

Ja dziś robiłam test bo bolał mnie jajnik i mam trochę ciemnię brodawki. Chyba schizuje. Testy wyszedł negatywny, czy mogę czekać ja @ czy coś powtórzyć. Miesiączkę mam mieć jutro. Ostanie picie wypisałam o 3 w nocy a ostanie pójdzie do toalety o 4 test zrobiłam o 10 rano

reklama
Ja dziś robiłam test bo bolał mnie jajnik i mam trochę ciemnię brodawki. Chyba schizuje. Testy wyszedł negatywny, czy mogę czekać ja @ czy coś powtórzyć. Miesiączkę mam mieć jutro. Ostanie picie wypisałam o 3 w nocy a ostanie pójdzie do toalety o 4 test zrobiłam o 10 rano
Test wykonany 16 dni po współżyciu

Do góry