reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada kreska

tak wiem chociaż ostatnio jak szlam tp w betę 95 i co tydzień usg celem ujrzenia czegoś az wkoncu w 6 tygodniu pojawił się zarodek i po tygodniu sersuszko
Bo dopiero zobaczysz w 6 tyg. Wtedy jest beta powyżej 1500. Takze wczesniej nic nie zobaczysz. Ewentualnie przy dobrym sprzęcie ginekolog coś zobaczy w 5 tygodniu, ale zazwyczaj lekarz potwierdza ciaze jak widzi zarodek czy słyszy serce. Tak 6-7 tydzien jest najlepszy. Dlatego sprawdz bete. A jak mialas miec miesiaczke we wtorek czyli 19 to dodaj 2 tygodnie i wychodzi Ci tydzien gdzie jest juz listopad. ;)

reklama
Bo dopiero zobaczysz w 6 tyg. Wtedy jest beta powyżej 1500. Takze wczesniej nic nie zobaczysz. Ewentualnie przy dobrym sprzęcie ginekolog coś zobaczy w 5 tygodniu, ale zazwyczaj lekarz potwierdza ciaze jak widzi zarodek czy słyszy serce. Tak 6-7 tydzien jest najlepszy. Dlatego sprawdz bete. A jak mialas miec miesiaczke we wtorek czyli 19 to dodaj 2 tygodnie i wychodzi Ci tydzien gdzie jest juz listopad. ;)
w takim razie w przyszłym tygodniu idę na betę a czy to muszę prywatnie odpłatnie zrobić czy jest szansa na jakieś skierowanie tyle że nie wiem jak je załatwić. Bo prywatnie u nas w labo prawie 80zl

Może stwierdził na podstawie endometrium ? Nie mam pojęcia. Pęcherzyka nie mógł widzieć przy takiej niskiej becie. Ja w pierwszej ciąży betę w dniu @ miałam 666,7 to powiedział ze za dwa dni będzie coś widać i byłam na wizycie 4 dni po wyniku to był sam pęcherzyk (4t5d) w tej ciąży na pierwsza wizytę poszłam w 6t4d i było już serduszko. Dziwne tez ze kazał ci przychodzić co tydzień
No nie wiem u nas ciężarne mają co tydzień dwa wizyty i chodziłam co tydzień i w jedną środę był pęcherzyk za tydzień zarodek a po kolejnym tygodniu serduszko ale po kolejnych dwóch tygodniach przestalo bic.

No nie wiem u nas ciężarne mają co tydzień dwa wizyty i chodziłam co tydzień i w jedną środę był pęcherzyk za tydzień zarodek a po kolejnym tygodniu serduszko ale po kolejnych dwóch tygodniach przestalo bic.
Prywatnie ? Bo jak tak to trochę dla mnie naciąganie. Ja w pierwszej i drugiej ciąży wizyty mam co 3 tyg

Załączniki

• f24ce5db-da32-4f2c-9468-45b14ddb9bc4.jpg
    f24ce5db-da32-4f2c-9468-45b14ddb9bc4.jpg
    50,3 KB · Wyświetleń: 119
reklama
Do góry