reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Biutonosz do karmienia

reklama
no cóż mam nadzieję, że twój post to nie jest zwykły SPAM

wg mnie bardzo ładny i w dobrej cenie, te które ja miałam wyglądały strasznie a kosztowały wcale nie mniej, szukałam czegoś w tym stylu wtedy ale nic nie znalazłam

Najlepiej patrzeć na wygodę i zeby był że tak napisze- rozciągliwy
Bo jak pokarmu sie nazbiera to potem sztywny biustonosz ciśnie, trzeba tez wziąc pod uwagę to, że bedzie się korzystac z wkładek laktacyjnych - to jakies 0,5 cm w miseczce wiecej

no tak tyle że sztywna miseczka pomaga przy większych piersiach które bardzo ciążą, ja miałam zwykły taki bawełniany i okropnie go wspominam a rozciągać i tak się zbytnio nie rozciągał, no i latem większy kłopot bo łatwo przewiać ... polecam też koszulki do karmienia z wszytym biustonoszem, ja taką miałam i nie musiałam na spacerze wywalać całego brzucha przy karmieniu ;-)

Duży biust bardziej utrzymują szerokie mocne ramiączka
no ale każdy wybiera to co mu pasuje
Ja nie umiałam w sztywnym wytrzymac akurat a biust mi urusł do obwodu 116cm w normalnym stanie + pokarm :blink:

reklama
Do góry