Możecie mi polecić jakiś ładny i wygodny stanik do karmienia? Zastanawiam się nad zakupem tego: Biustonosz do karmienia MAMA MINT 1270 - Lupoline - E-Lady.pl - Bielizna ciążowa - E-lady.pl - sklep internetowy z bielizną damską
reklama
kasia-matiy
Fanka BB :)
no cóż mam nadzieję, że twój post to nie jest zwykły SPAM
wg mnie bardzo ładny i w dobrej cenie, te które ja miałam wyglądały strasznie a kosztowały wcale nie mniej, szukałam czegoś w tym stylu wtedy ale nic nie znalazłam
wg mnie bardzo ładny i w dobrej cenie, te które ja miałam wyglądały strasznie a kosztowały wcale nie mniej, szukałam czegoś w tym stylu wtedy ale nic nie znalazłam
Najlepiej patrzeć na wygodę i zeby był że tak napisze- rozciągliwy
Bo jak pokarmu sie nazbiera to potem sztywny biustonosz ciśnie, trzeba tez wziąc pod uwagę to, że bedzie się korzystac z wkładek laktacyjnych - to jakies 0,5 cm w miseczce wiecej
Bo jak pokarmu sie nazbiera to potem sztywny biustonosz ciśnie, trzeba tez wziąc pod uwagę to, że bedzie się korzystac z wkładek laktacyjnych - to jakies 0,5 cm w miseczce wiecej
kasia-matiy
no tak tyle że sztywna miseczka pomaga przy większych piersiach które bardzo ciążą, ja miałam zwykły taki bawełniany i okropnie go wspominam a rozciągać i tak się zbytnio nie rozciągał, no i latem większy kłopot bo łatwo przewiać ... polecam też koszulki do karmienia z wszytym biustonoszem, ja taką miałam i nie musiałam na spacerze wywalać całego brzucha przy karmieniu ;-)
kasia-matiy
no ja swój dobierałam już po urodzeniu dziecka i kupiłam nieusztywniany a jak miałam więcej pokarmu to i tak cisnął
bejbibumi
Początkująca w BB
ładny to pojecie wzgledne jak wiadomo ja bym polecała bardziej basic jakis Swieipeng Biustonosz ciążowy stanik do karmienia - SKAPIEC.pl no i czarny jest lepszym pomyslem tak z doswiadczenia powiem wiecej ubran plus brudzi sie mniej
reklama
katarzy802
Początkująca w BB
A co powiecie na te z Hm? Warto?