reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Biegunka po bebilon AR

Roksanaaa

Początkująca w BB
cześć was od jakiegoś czasu podaje mleko bebilon AR z powodu nadmiernego ulewania, ale od paru dni dziecko ma biegunkę kupka jest koloru żółtego czasem jakby farba zabarwiona na żółto. Czy to z powodu mleka? Czy w takim razie zmienić mleko? Na jakie? Czy comfort jest odpowiednie ? Podkreślę ze dziecko ma 4 miesiące

reklama
cześć was od jakiegoś czasu podaje mleko bebilon AR z powodu nadmiernego ulewania, ale od paru dni dziecko ma biegunkę kupka jest koloru żółtego czasem jakby farba zabarwiona na żółto. Czy to z powodu mleka? Czy w takim razie zmienić mleko? Na jakie? Czy comfort jest odpowiednie ? Podkreślę ze dziecko ma 4 miesiące
A dużo tych kup robi dziennie? I od jak dawna jest na tym mleku?

A dużo tych kup robi dziennie? I od jak dawna jest na tym mleku?
Na tym mleku jest już około 2 miesiące lekarz nie mówił nic o zmianie mleka. A kupki robi 3-4 razy dziennie czasem 5 albo i po każdym jedzeniu zależy i trwa to już pare dni. Dawałam smecte jak doradzali w aptece i nic nie pomogło

Na tym mleku jest już około 2 miesiące lekarz nie mówił nic o zmianie mleka. A kupki robi 3-4 razy dziennie czasem 5 albo i po każdym jedzeniu zależy i trwa to już pare dni. Dawałam smecte jak doradzali w aptece i nic nie pomogło
Może to przejściowy okres, bo wsumie przeważnie zaraz się coś dzieje po zmianie mleka( przynajmniej tak było u moich dzieci) , a mogłaś dać coś nowego do jedzenia ? Nie jestem lekarzem, ale też zależy jakie ma samopoczucie dziecko, jeżeli zjada normalnie, jest radosne , nie wykazuje nic co by mogło sprawiać wrażenie że coś je boli i przypiera normalnie to moim zdaniem nic nie dolega poważnego, mogę jedynie znuc domysły.
Na ząbki też lubi dziecko przeczyszczac . Gorzej jak są kupy kwasnie, pieniste

Do góry