Hej Dziewczyny! Jestem już na końcówce ciąży i zaczynam trochę bzikowac. Cała ciążę bardzo uważałam na to, co jem, panicznie bałam się listeriozy. Od wczoraj mam biegunkę i momentami jest mi niedobrze, boli mnie żołądek. Po węglu jest odrobinę lepiej. Skąd mam wiedzieć, co to za paskudztwo siedzi mi w jelitach? Co mam w takiej syt zrobić? Słyszałam, że wyniki z krwi wychodzą pozytywne u osób, które aktualnie na listerię nie chorują, wiex nie chciałabym dokładać sobie niepotrzebnego stresu. Bardzo boję się o dziecko.
reklama
Ktoś mi napisze, że to początek porodu, ale ja juz raz rodzilam i obyło się bez takich objawów. Poza ten typ biegunki wskazuję na bakteryjne podłoze.Hej Dziewczyny! Jestem już na końcówce ciąży i zaczynam trochę bzikowac. Cała ciążę bardzo uważałam na to, co jem, panicznie bałam się listeriozy. Od wczoraj mam biegunkę i momentami jest mi niedobrze, boli mnie żołądek. Po węglu jest odrobinę lepiej. Skąd mam wiedzieć, co to za paskudztwo siedzi mi w jelitach? Co mam w takiej syt zrobić? Słyszałam, że wyniki z krwi wychodzą pozytywne u osób, które aktualnie na listerię nie chorują, wiex nie chciałabym dokładać sobie niepotrzebnego stresu. Bardzo boję się o dziecko.
Lady Loka
Fanka BB :)
To, ze raz rodziłas i tak nie miałaś nie oznacza, ze drugi raz mieć nie będziesz. Skoro sama wiesz najlepiej co to, to idź do lekarza i powiedz, co Ci dolega.Ktoś mi napisze, że to początek porodu, ale ja juz raz rodzilam i obyło się bez takich objawów. Poza ten typ biegunki wskazuję na bakteryjne podłoze.
Nie mam pojęcia, co to, ale nie wydaje mi się żeby to był porod. Nie wiem, co robić, lekarza i tak mam w piątek. Jestem w końcówce ciąży i po prostu bzikuję. Nie wiem, po co właściwie napisałam, chyba zwyczajnie szukam wsparcia.To, ze raz rodziłas i tak nie miałaś nie oznacza, ze drugi raz mieć nie będziesz. Skoro sama wiesz najlepiej co to, to idź do lekarza i powiedz, co Ci dolega.
Dzięki za info. A wymiotowałaś? Bo ja nie wymiotuję, trochę mi niedobrze. Mąż kilka dni temu też skarżył się na ból brzucha i biegunkę, ale jakoś nie połączyłam puzzli.Jakiś wirus kraży mialam ostatnio taki trwal 2 dni na 3 dzien tylko osłabienie. Wiem że wirus bo zaraziłam pol rodziny i przechodzili tak samo.
Malgo21
Fanka BB :)
nie wymiotowałam ale tez mi bylo nie dobrze. W dodatku bolały mnie jelita. Tez jestem w ciaży, ale wczesnej.Dzięki za info. A wymiotowałaś? Bo ja nie wymiotuję, trochę mi niedobrze. Mąż kilka dni temu też skarżył się na ból brzucha i biegunkę, ale jakoś nie połączyłam puzzli.
reklama
Je ci napisze, że możesz oddać kał do badania i będziesz wiedziała o co biegaKtoś mi napisze, że to początek porodu, ale ja juz raz rodzilam i obyło się bez takich objawów. Poza ten typ biegunki wskazuję na bakteryjne podłoze.
Podziel się: