reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Biegunka i mdlosci w 37 tc

Andzia88

Zaangażowana w BB
Hej Dziewczyny! Jestem już na końcówce ciąży i zaczynam trochę bzikowac. Cała ciążę bardzo uważałam na to, co jem, panicznie bałam się listeriozy. Od wczoraj mam biegunkę i momentami jest mi niedobrze, boli mnie żołądek. Po węglu jest odrobinę lepiej. Skąd mam wiedzieć, co to za paskudztwo siedzi mi w jelitach? Co mam w takiej syt zrobić? Słyszałam, że wyniki z krwi wychodzą pozytywne u osób, które aktualnie na listerię nie chorują, wiex nie chciałabym dokładać sobie niepotrzebnego stresu. Bardzo boję się o dziecko.

reklama
Hej Dziewczyny! Jestem już na końcówce ciąży i zaczynam trochę bzikowac. Cała ciążę bardzo uważałam na to, co jem, panicznie bałam się listeriozy. Od wczoraj mam biegunkę i momentami jest mi niedobrze, boli mnie żołądek. Po węglu jest odrobinę lepiej. Skąd mam wiedzieć, co to za paskudztwo siedzi mi w jelitach? Co mam w takiej syt zrobić? Słyszałam, że wyniki z krwi wychodzą pozytywne u osób, które aktualnie na listerię nie chorują, wiex nie chciałabym dokładać sobie niepotrzebnego stresu. Bardzo boję się o dziecko.
Ktoś mi napisze, że to początek porodu, ale ja juz raz rodzilam i obyło się bez takich objawów. Poza ten typ biegunki wskazuję na bakteryjne podłoze.

Ktoś mi napisze, że to początek porodu, ale ja juz raz rodzilam i obyło się bez takich objawów. Poza ten typ biegunki wskazuję na bakteryjne podłoze.
To, ze raz rodziłas i tak nie miałaś nie oznacza, ze drugi raz mieć nie będziesz. Skoro sama wiesz najlepiej co to, to idź do lekarza i powiedz, co Ci dolega.

To, ze raz rodziłas i tak nie miałaś nie oznacza, ze drugi raz mieć nie będziesz. Skoro sama wiesz najlepiej co to, to idź do lekarza i powiedz, co Ci dolega.
Nie mam pojęcia, co to, ale nie wydaje mi się żeby to był porod. Nie wiem, co robić, lekarza i tak mam w piątek. Jestem w końcówce ciąży i po prostu bzikuję. Nie wiem, po co właściwie napisałam, chyba zwyczajnie szukam wsparcia.

Czy da się usunąć ten post z forum? Widzę już, jak brzmi i nie chce wywoływać negatywnych emocji u innych użytkowniczek.

Jakiś wirus kraży mialam ostatnio taki trwal 2 dni na 3 dzien tylko osłabienie. Wiem że wirus bo zaraziłam pol rodziny i przechodzili tak samo.

Jakiś wirus kraży mialam ostatnio taki trwal 2 dni na 3 dzien tylko osłabienie. Wiem że wirus bo zaraziłam pol rodziny i przechodzili tak samo.
Dzięki za info. A wymiotowałaś? Bo ja nie wymiotuję, trochę mi niedobrze. Mąż kilka dni temu też skarżył się na ból brzucha i biegunkę, ale jakoś nie połączyłam puzzli.

Dzięki za info. A wymiotowałaś? Bo ja nie wymiotuję, trochę mi niedobrze. Mąż kilka dni temu też skarżył się na ból brzucha i biegunkę, ale jakoś nie połączyłam puzzli.
nie wymiotowałam ale tez mi bylo nie dobrze. W dodatku bolały mnie jelita. Tez jestem w ciaży, ale wczesnej.

reklama
Do góry