reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bhcg w 7 tc

Sisi1992

Zaangażowana w BB
Cześć dziewczyny, czy taki poziom bhcg wg aplikacji w dokładnie 7 tc to nie za mało?

Załączniki

• Screenshot_2021-12-13-21-07-23-61.jpg
    Screenshot_2021-12-13-21-07-23-61.jpg
    113,1 KB · Wyświetleń: 193
reklama
Taki jeden wynik nic nie mówi, dobrze że jutro idziesz na wizytę, moze ciąża jest młodsza?
Jest taka możliwość, ogólnie w tym cyklu przyjmowałam clo. Nie mam swojej owulacji choruję na pcos. Mam nieregularne cykle. Niestety nie miałan monitoringu. W poprzedniej ciąży również na clo owulacji miało na 100% nie być, a w ciążę zaszłam wtedy pamiętam termin z om a USG różnił się prawie 3 tyg, a monitoringu miałam. I synek jest owocem 100% bezowulacyjne go cyklu

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry