reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BHCG/Duphostan/USG pomóżcie

A skąd my mamy wiedzieć czy nie jesteś w ciąży?
Przestań udawać ze nie jesteś kobietą ponieważ żaden nastolatek płci męskiej nie siedzi na forum dla kobiet w ciąży.... a już na pewno nie pisze z prośbą o poradę!
Najprawdopodobniej nie ma zielonego pojęcia ze coś takiego istnieje.
Przestań robić z nas idiotki, bo w tym momencie coraz bardziej się pograżasz.
Nie cierpię bezsensownego hejtu ale jeszcze bardziej wkurza mnie ludzka bezdenna głupota.
Chcesz potwierdzenia ze to nie ciaza?
Przestań uprawiać seks i odczekaj 9 miesięcy, jeśli nie urodzisz w tym czasie znaczy ze nie byłaś w ciąży.

reklama
Jestem Chłopakiem dziewczyny !!!!
Jak mam wam to udowodnić, założyłem konto aby dowiedzięć się czegoś w mojej konkretnie sprawie. Logiczne jest to iż tutaj są same dziewczyny. Faceci też interesują się sprawami swoich kobiet !
Jestem ogarnięty i używaliśmy prezerwatywy, lecz pękła. Dlatego też był escapelle.
Rozumiem Wasze obużenie ale badzcie zrozumiałe i dla osób które nie mają o wszystkim pojęcia. Inaczej nie byłoby tego forum bo każdy wszystko by wiedział !!

reklama
Takie fora moim zdaniem o kant dupy. Nie dość ze od razu jest człowiek wyśmiewany, to jeszcze zarzuty ze jestem jakaś dziewczyną bo facet nie moze miec konta i sie interesować. Pff

Do góry