reklama
Ta chłopak sie loguje na forum dziecinnym .. nie jesteś w ciąży testy i beta nie kłamią tym bardziej tyle po terminie ile jeszcze razy sie zapytasz? Skad my możemy to wiedzieć?
Cos z cyklem sie pomieszalo..
Bo nawet przy nieregularnych beta 34 dni po stosunku wyjdzie 1000000000 razy..
I nie kłam bo mozna sprawdzić czy To Twoje posty
Cos z cyklem sie pomieszalo..
Bo nawet przy nieregularnych beta 34 dni po stosunku wyjdzie 1000000000 razy..
I nie kłam bo mozna sprawdzić czy To Twoje posty
CzarnaMadzia
Moderatorka
Szkoda ze poczęcie dziecka jest tak łatwe dla niedojrzalych emocjonalnie i ułomnych intelektualnie ludzi... a jednocześnie tak trudne dla prawdziwie kochających i wartościowych par.
Tak jakby natura nie chciała tych świadomie żyjących, światłych ludzi a jedynie zadawalała się idiotami.
Tak jakby natura nie chciała tych świadomie żyjących, światłych ludzi a jedynie zadawalała się idiotami.
Madzia może trzeba robić tak jak oni.. oni nam tu metody sprawdzone podsylaja a my się śmiejemy. ..Szkoda ze poczęcie dziecka jest tak łatwe dla niedojrzalych emocjonalnie i ułomnych intelektualnie ludzi... a jednocześnie tak trudne dla prawdziwie kochających i wartościowych par.
CzarnaMadzia
Moderatorka
Madzia może trzeba robić tak jak oni.. oni nam tu metody sprawdzone podsylaja a my się śmiejemy. ..
Dzięki Bogu mam tylko jedno dziecko i będę miała dużo czasu na edukację i uświadamianie pierworodnego
Dziewczyny forum jest chyba aby porozmawiać a nie od razu wyśmiewać. Z tego co wiem to jest jedno z lepszych for (nie wiem czy tak się odmienia) odnośnie ciąży itd. Poprostu chciałbym aby ktoś jasno odpisał dlaczego mam być w 100% spokojny iż nie jest to ciąża. Troszkę zrozumienia..
reklama
A lekcji biologii nie miales czy uciekałes ze szkoły? ?Dziewczyny forum jest chyba aby porozmawiać a nie od razu wyśmiewać. Z tego co wiem to jest jedno z lepszych for (nie wiem czy tak się odmienia) odnośnie ciąży itd. Poprostu chciałbym aby ktoś jasno odpisał dlaczego mam być w 100% spokojny iż nie jest to ciąża. Troszkę zrozumienia..
Dojdziesz w dziewczynie do końca wtedy sie martw a nie piszecie o plemnikach na zębach z rak itp litości. ...pozdrawiam