reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

BHCG/Duphostan/USG pomóżcie

A tu jwszcze jeden Twoj watek podziwiam
1480596788089.png

010igov3fkey3mez.png

Załączniki

• 1480596788089.png
    1480596788089.png
    29,4 KB · Wyświetleń: 445
reklama
Ta chłopak sie loguje na forum dziecinnym :D ..:D nie jesteś w ciąży testy i beta nie kłamią tym bardziej tyle po terminie ile jeszcze razy sie zapytasz? Skad my możemy to wiedzieć?
Cos z cyklem sie pomieszalo..
Bo nawet przy nieregularnych beta 34 dni po stosunku wyjdzie 1000000000 razy..
I nie kłam bo mozna sprawdzić czy To Twoje posty :D

Szkoda ze poczęcie dziecka jest tak łatwe dla niedojrzalych emocjonalnie i ułomnych intelektualnie ludzi... a jednocześnie tak trudne dla prawdziwie kochających i wartościowych par.
Tak jakby natura nie chciała tych świadomie żyjących, światłych ludzi a jedynie zadawalała się idiotami.

Szkoda ze poczęcie dziecka jest tak łatwe dla niedojrzalych emocjonalnie i ułomnych intelektualnie ludzi... a jednocześnie tak trudne dla prawdziwie kochających i wartościowych par.
Tak jakby natura nie chciała tych świadomie żyjących, światłych ludzi a jedynie zadawalała się idiotami.
Madzia może trzeba robić tak jak oni..:D oni nam tu metody sprawdzone podsylaja a my się śmiejemy. ..:D

Kurczę to nie ja pisałem, sprawdzcie sobie jakoś pewnie to możecie . Poprostu chciałem zapytać Was, specjalistki . Po co od razu pociski :) każdy ma prawo nie widzieć.

Dziewczyny forum jest chyba aby porozmawiać a nie od razu wyśmiewać. Z tego co wiem to jest jedno z lepszych for (nie wiem czy tak się odmienia) odnośnie ciąży itd. Poprostu chciałbym aby ktoś jasno odpisał dlaczego mam być w 100% spokojny iż nie jest to ciąża. Troszkę zrozumienia..

reklama
Dziewczyny forum jest chyba aby porozmawiać a nie od razu wyśmiewać. Z tego co wiem to jest jedno z lepszych for (nie wiem czy tak się odmienia) odnośnie ciąży itd. Poprostu chciałbym aby ktoś jasno odpisał dlaczego mam być w 100% spokojny iż nie jest to ciąża. Troszkę zrozumienia..
A lekcji biologii nie miales czy uciekałes ze szkoły? ?:D
Dojdziesz w dziewczynie do końca wtedy sie martw a nie piszecie o plemnikach na zębach z rak itp litości. ...pozdrawiam

Do góry