reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

BHCG/Duphostan/USG pomóżcie

Cześć, na starcie chciałbym zaznaczyć iż mam 17 lat i nie jestem ekspertem w tych sprawach. Jestem również chłopakiem :) Dręczy mnie jedna sprawa , z którą chciałbym z Wami porozmawiać. Liczę na rzetelne odpowiedzi a nie typu "idz do książek i się ucz" itd .W skrócie sytuacja:

12.10 okres (5 dni krwawienie do 16.10)
20.10 stosunek plus escapelle po 3h (9 dnia cyklu)
1.11-3.11 plamienie
9.11 beta hcg z krwi (29 dnia cyklu) (21 dni po stosunku) - 0.0
10.11
termin przewidywanej miesiączki.
15.11 beta hcg z krwi (35 dzień cyklu) (27 dni po stosunku)(6 dni spóźnionej @) - 0.0
15.11
- wizyta u ginekologa . 120% nie ma ciązy nie doszło do owulacji
15.11 - przypisał duphostan na 10 dni po 2 tabletki a potem owulastan anty
18.11 - 4 test płytkowe z drugiego moczu o godz. 11 wszystkie negatywne (38 dzień cyklu) (30 dni po stosunku) (9 dni spóźnionej @)
22.11 - beta hcg z krwi (42 dzień cyklu) (34 po stosunku) (13 dni spóźnionej @) - 0.0
28.11 - po 2 dniach od skończenia duphostanu wystąpiło krwawienie (1 dzień mocne, 2 i 3 dzień słabo)

Czy jest dalej szansa aby moja dziewczyna była w ciązy. Oczywiście to że wzeliśmy tabletke oznacza iż na chwilę obecną nie chcemy dziecka. Przepraszam wszystkie Panie , które się starają o dziecko i z tym walczą a ja tu wyskakuję o tabletkach. Strasznie się boję , ledwo funkcjonuje , ataki paniki mam.

reklama
Twoja dziewczyna albo Ty bo poderjrzewam ze to Ty piszesz juz dostala tutaj odpowiedz ze nie nie ma mozliwoscie na to bys byla w ciazy..
Nie trzeba byc omnibusem zeby wiedziec ze bez owulacji ciazy nie bedzie druga sprawa tyle badan negatywnych...wezcie na luz..

010igov3fkey3mez.png

Dzięki za odowowiedz. Ja tutaj jestem pierwszy raz. Dzięki za opinie poprostu jestem jeszcze młody i boje się bardzo. I licze na Wasze opinie.

Cykl byl bezowulacyjny nornalne...zreszta brane byly silne hormony w tabletce po ...serio dziewczyno poczytaj juz na poprzednim watku ktory zalozylas Ci to pisalysmy...

010igov3fkey3mez.png

Ej jak nie chcesz dziecka dziecinko to idz po tabletki kurde no...
Beta 34 dni po stosunku nageatywna testy tez i Ty dalej sobie ciążę wmawiasz? No choroba jakas psychiczna tak beta kłamie miesiąc po stosunku na pewno za wcześnie ja zrobilas zrob dwa miesiące po.:D :D i testy tez na pewno wadliwe kupiłas.

reklama
Eweksani to jest Twoj pierwszy watek juz tam dostalas odpowiedz na prawde...nie pojme..
1480596510070.png

010igov3fkey3mez.png

Załączniki

• 1480596510070.png
    1480596510070.png
    31,5 KB · Wyświetleń: 1 177
Do góry