Madziaaa1996
Początkująca w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to nie wiem ale czytałam że to normalne i dużo kobiet ma rozbieżności ok 2 tyg i to się podobno później wyrównujeTo nie wiem czemu lekarz liczy wiek ciazy od owulacji , tak sie robi tylko w przypadku bardzo nieregularnych cykli ,a tak sie liczy od ostatniej @
No byłam u lekarza i mi powiedział że dziecko ma 2.7 mm czyli 5.5 tyg i kazał mi betę zrobić bo miałam wątpliwości co do tego tygodnia i zrobiłam przyszedł mi przed chwilą ten wynik i z tabeli właśnie mi się wydaje że jest ok A tabele mam takieByłaś już u lekarza? Spokojnie już coś powinien zobaczyć [emoji7]
To była moja pierwsza betaA jaki był 48 h temu? Bo jednorazowy przyrost niewiele mówi
To była moja pierwsza beta mam takie tabele do mojego wyniku na 5.5 tygA jaki był 48 h temu? Bo jednorazowy przyrost niewiele mówi
7.5 z ostatniej miesiaczki ale to niby jest zawsze plus minus 2 tygBeta ok ale przyrost jest ważny ,a co lekarzowi nie pasowało? Który tydzień Ci z ost miesiączki wychodzi ?
A masz regularne cykle??? Bo nie sądzę żeby az taka mogła być rozbieznosc7.5 z ostatniej miesiaczki ale to niby jest zawsze plus minus 2 tyg
Ostatnio plus minus 2 dni miałam za wcześnie ale ginekolog od dnia plodnego mi liczył na 1 usg i wyszło równe 4 tygodnie A miesiaczkowo liczył i był i 5.5 tyg teraz od zapłodnienia mam 5.5 I widać tak na usg że zarodek wygląda na tyle A miesiaczkowo 7.5A masz regularne cykle??? Bo nie sądzę żeby az taka mogła być rozbieznosc