reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powtórne badanie przesiewowe noworodka

reklama
A czy ktoś mi powie gdzie mogę się zwrócić o ponowne pobranie próbki na tą bibułkę? Chcialabym to zrobić w poniedziałek. Moja położna mnie olala jutro niedziela, nigdzie się nie dodzwonię. Mogę pojechać do pierwszego lepszego laboratorium?

Czy któraś z Was dostała list z instytutu matki i dziecka o treści "nie możemy jednoznacznie wykluczyć jednej z chorób wrodzonych" i dostała dodatkową bibułę na badanie. Nie jest tam nic więcej napisane. O jaką chorobę chodzi. Myślicie ze można tam zadzwonić i się czegoś dowiedzieć? Powtórny wynik ma być za 21 dni. Oszaleje do tego czasu 😔 Czy ktoś ma doświadczenie z imd i wie co mogło spowodować taki wynik i czy często zdarzają się takie historie? Co będzie jeśli znowu wyjdzie niejednoznaczny?
Gdy ja dostalam wiadomość, że wynik jest niejednoznaczny, to prywatnymi kanałami dowiedziałam się, że laborantce próbka wypadła z rąk🙂

reklama
Do góry