reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta zrobiona 5 dni przed miesiaczka

Patrycja35

Fanka BB :)
Hej kochane..to moj 1wszy post wiec prosze o wyrozumialosc..staramy sie z mezem o 3 dziecko..ostatnio starania zakonczyly sie fiaskiem i wizyta na oddziale...dzis z robilam bete...a dokładnie 5 dni przed miesiaczka wynik wynosi 137.99
Czy ktoras z Was tez robila bete przed terminem miesiaczki? Ile wynosiła

reklama
Na tą chwilę naturalny ,ale muszę zbadać wzrok ,bo u mnie rodzinne problemy ,siostra przez to miała cesarkę , w środę miałam wizytę Zuzia ma 23 cm i 1300 :D
Nie doczytalam tego postu, to juz duza dziewczyna :) A usg z kiedy? Ciekawe ile bedzie u mnie w tym samym tygodniu. Masz jej fotki z usg, co robila? Ja mam jak ssie paluszka :)

reklama
Wedlug miesiaczki byl to 24 tydzien i 1 dzien ale wedlug usg ciaza jest o 5 dni starsza wiec liczac na podstawie usg bylo to 24 tygodnie i 6 dni.
Czy faktycznie duza waga?
Wlasnie moj mlody tez z usg wiekszy i wagowo podobnie. Na kiedy masz termin z @? Bo ja na 18.10. Kurcze nie pamietam jak mlody w pierwszej mojej ciazy rosl...

Nie doczytalam tego postu, to juz duza dziewczyna :) A usg z kiedy? Ciekawe ile bedzie u mnie w tym samym tygodniu. Masz jej fotki z usg, co robila? Ja mam jak ssie paluszka :)
Ja miałam w środę wizytę ,następna 31 lipca ,nie mam zdjęć bo już jest duża i tylko częściami mógł zrobić , ha ha No też jestem ciekawa ile Twój będzie miał ,skoro tak fajnie rośnie ;) a imię już masz?

U mnie tez sie nie dalo zrobic calosci ale zrobil zdjecia glowki i buzi.
Podoba mi sie Dawid, Adam, Bartek, Jedrek, Michal, Luka, Rene, Christopher. Ktore z tych podoba sie Tobie? Zuzia slodko dla dziewczynki.

Dawid to mój mąż ;) Luka jest świetne ,mi dla chłopca też podobał się Fabian :) Ale wybór należy do Was a wiem że łatwo nie jest , ja czytam znaczenie imion ,bo coś w tym jest ;)

Dawid to mój mąż ;) Luka jest świetne ,mi dla chłopca też podobał się Fabian :) Ale wybór należy do Was a wiem że łatwo nie jest , ja czytam znaczenie imion ,bo coś w tym jest ;)
To ma piekne imie i jest wszedzie to imie, Dawid, David.
Imie Luka podsunela mi mama, mowi ze piekne a ja sie zastanawialam, ciesze sie ze Ci sie podoba. Po wlosku i szwajcarsku jest pisowna Luca, a w niektorych krajach Luka, pisze ze to imie pochodzi od Lukasza.

reklama
Do góry