Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na danym moment jest oki- gdyby był 10 to by było słabo- on wydziela się skokowo Ja też się o to bałam bo przy pierwszym badaniu miałam 19 a później 16.. w ostatnim badaniu podskoczył na 21 więc na spokojnie zbadaj sobie przyrost i bety i progesteronu za dwa dni żeby zobaczyć czy przyrasta prawidłowoWitam badalam dzis bete i progesteron. Beta wyszla 615 a progesteron 17,47. Czy nie jest to za niski progesteron? Lekarza mam dopiero za tydzien, jestem 3 dni po spodziewanej miesiaczce.
No wlasnie nie mam mozliwosci zbadac za dwa dni. Moze jutro pojde zawsze to bede wiedziec czy ta beda wzrastaNa danym moment jest oki- gdyby był 10 to by było słabo- on wydziela się skokowo Ja też się o to bałam bo przy pierwszym badaniu miałam 19 a później 16.. w ostatnim badaniu podskoczył na 21 więc na spokojnie zbadaj sobie przyrost i bety i progesteronu za dwa dni żeby zobaczyć czy przyrasta prawidłowo
Myślę, że na tak wczesnym etapie wszystko jest ok, zbadaj przyrost i wtedy będziesz spokojnaJa też badałam dzisiaj betę i progesteron. Beta 23,6 a progesteron 14,8. - 10/11 dni po owulacji. I też się boję, czy wszystko będzie ok... Zbadam w środę i w piątek.
Tak jak napisała Aleksandra, na moje oko wygląda to dobrze, a najlepiej zbadać przyrostWitam badalam dzis bete i progesteron. Beta wyszla 615 a progesteron 17,47. Czy nie jest to za niski progesteron? Lekarza mam dopiero za tydzien, jestem 3 dni po spodziewanej miesiaczce.