reklama
Rozwiązanie
Hej, w piatek beta 103.60 A dziś poniedziałek i 284,70 to nie za mały przyrost w ciągu 3 dni?sorki ale to na pewno nie plamienie implantacyjne
jezeli by to bylo plamienie implantacyjne ani beta ani testy by jeszcze ciąży nie pokazały
Misia1996
Zaciekawiona BB
Najgorsze to że boli mnie brzuch i teraz zauważyłam jak się podcieralam śluz z różową wydzielinaKochana nie potrzebnie zakładasz nowy wątek
Gratulacje 4tc
Bez stresu.Najgorsze to że boli mnie brzuch i teraz zauważyłam jak się podcieralam śluz z różową wydzielina
Czasem w czasie spodziewanej miesiączki może wystąpić plamienie implantacyjne Odpoczywaj
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Ciąża [emoji6] gratulacje [emoji6]Co oznacza ten wynik ??
A masz mozliwosc skontaktowac sie ze swoim gin ? A jesli nie to moze podejdź na ip tam cie powinni zbadac i dac luteine lub duphastonNajgorsze to że boli mnie brzuch i teraz zauważyłam jak się podcieralam śluz z różową wydzielina
Misia1996
Zaciekawiona BB
Ale bardzo boli mnie brzuch co jakiś czasBez stresu.
Czasem w czasie spodziewanej miesiączki może wystąpić plamienie implantacyjne Odpoczywaj
Misia1996
Zaciekawiona BB
Nie mam możliwości, ale myślę Czy nie jechać do szpitala na sor. Chodź u nas tacy wredni lekarze, że aż się bojęCiąża [emoji6] gratulacje [emoji6] A masz mozliwosc skontaktowac sie ze swoim gin ? A jesli nie to moze podejdź na ip tam cie powinni zbadac i dac luteine lub duphaston
reklama
Kaamilaaa
Takie bole bardzo czesto sie zdarzaja i nie oznaczaja niczego złego [emoji6]Ale bardzo boli mnie brzuch co jakiś czas
To moze pojedź do szpitala, tym czy wredni lekarze czy nie sie nie przejmuj, powinni cie zbadac i dac leki i nakazac odpoczynek[emoji6]Nie mam możliwości, ale myślę Czy nie jechać do szpitala na sor. Chodź u nas tacy wredni lekarze, że aż się boję
reklama
Lola94
Ja mialam silne bole brzucha w dniu spodziewanej @ i jeszcze przez jakies 2 tygodnie po. Moj maluch ma juz prawie rok
Jesli masz mozliwosc to zadzwon do swojego gina. Ja bym nie jechala na IP jesli jest wszystko w porzadku, bo balabym sie jednak w tak wczesnej ciazy tych wszystkich badan, ze mi cos narusza itp. i wolalabym jednak jechac do zaufanego ginekologa.
Ale jesli jest jakiea zagrozenie TO TRZEBA jechac. Musisz zrobic to co podpowiada Ci intuicja, Ty najlepiej wiesz jak sie czujesz
Jesli masz mozliwosc to zadzwon do swojego gina. Ja bym nie jechala na IP jesli jest wszystko w porzadku, bo balabym sie jednak w tak wczesnej ciazy tych wszystkich badan, ze mi cos narusza itp. i wolalabym jednak jechac do zaufanego ginekologa.
Ale jesli jest jakiea zagrozenie TO TRZEBA jechac. Musisz zrobic to co podpowiada Ci intuicja, Ty najlepiej wiesz jak sie czujesz