reklama
Rozwiązanie
Kiedy wizyta u gin?Tak. W tym samym i o tej samej godzinie
jasani
Fanka BB :)
Przyrost jest tak na granicy. Na początku powinien być zdecydowanie bardziej dynamiczny. Niby minimum to 66 % co 48 h, ale lepiej jak przyrasta o około 100 %. Najlepiej robić betę w odstepię 48 h lub 72 h bo wtedy najlepiej widać przyrost. Proponuję jutro gdzieś odwiedzić lab albo w poniedziałek.Dzień dobry
Pierwszą betę zrobiłam w dniu okresu a koleją po 13 dniach.
28.04.2018 wynik 60
11.05.2018 wynik 1459
Czy beta przyrasta prawidłowo?
Nadmienię, że czuję się bardzo ciążowo.
Pozdrawiam
Chyba wszystko ok możesz dla swojego spokoju wpisać kalkulator bhcg i sobie sprawdzić.
Przyrost jest tak na granicy. Na początku powinien być zdecydowanie bardziej dynamiczny. Niby minimum to 66 % co 48 h, ale lepiej jak przyrasta o około 100 %. Najlepiej robić betę w odstepię 48 h lub 72 h bo wtedy najlepiej widać przyrost. Proponuję jutro gdzieś odwiedzić lab albo w poniedziałek.
Nie będę miała takiej możliwościPrzyrost jest tak na granicy. Na początku powinien być zdecydowanie bardziej dynamiczny. Niby minimum to 66 % co 48 h, ale lepiej jak przyrasta o około 100 %. Najlepiej robić betę w odstepię 48 h lub 72 h bo wtedy najlepiej widać przyrost. Proponuję jutro gdzieś odwiedzić lab albo w poniedziałek.
jasani
No to szkoda. Przy takiej becie jak masz powinno już widać pęcherzyk w macicy, więc umów się do lekarza.Nie będę miała takiej możliwości
Dla mnie ale mogę sie mylic jakis maly ten przyrost po 2 tygodniach.
Mi strasznie szybko i duzo beta rosla i tak na poczatku powinna. Najlepiej właśnie jak kolezanka mówi powtórzyć ostatni wynik po 72 godzinach. Jesli rosnie prawidłowo to za jakieś 4 dni powinnas miec juz ponad 10.000 i zarodka z serduszkiem .
Przy takiej jak teraz masz powinien byc pecherzyk .Powodzenia!
Mi strasznie szybko i duzo beta rosla i tak na poczatku powinna. Najlepiej właśnie jak kolezanka mówi powtórzyć ostatni wynik po 72 godzinach. Jesli rosnie prawidłowo to za jakieś 4 dni powinnas miec juz ponad 10.000 i zarodka z serduszkiem .
Przy takiej jak teraz masz powinien byc pecherzyk .Powodzenia!
To też zależy od norm laboratoryjnych.
Wg moich to 6 tydzień.
Znalazłam też kalkulator hcg i wg niego jest w normie.
Z wcześniejszych moich doświadczeń z poprzednich ciąż wszystkie one były o tydzień młodsze.
Tak więc pozostaje mi być tylko dobrej myśli
Wg moich to 6 tydzień.
Z wcześniejszych moich doświadczeń z poprzednich ciąż wszystkie one były o tydzień młodsze.
Ja w 6 mialam prawie 12 .000To też zależy od norm laboratoryjnych.
Wg moich to 6 tydzień.
W sensie robiłam kazda w odstępach 4 dniowych i 358, 1008 i 12.000 . Wiec jesli tak to dobrze moze kazde lab inaczej .
Za 3,4 dni powinna juz byc wysoka i na usg dzidzius bo u mnie tez tak narosla od 2 wyniku szybko. Trzymam kciuki!
Ps a kiedy mialas ost miesiączkę? regularne masz ? U mnie tez ciaza mlodsza byla o 2 tyg.
reklama
jasani
Nie patrz na normy bety bo te widełki mają naprawdę dużą rozpiętość. Do oceny tygodnia ciąży służy data ostatniej miesiączki a w późniejszym czasie usg. Ciąża może być młodsza, ale ten przyrost taki lichy trochę.To też zależy od norm laboratoryjnych.
Wg moich to 6 tydzień.
reklama
Wizytę mam zaplanowaną na czwartek.
Wg tego kalkulatora https://******************/kalkulator-hcg HTML mój wynik jest w normie.
Czuje się ciążowo, nie plamię.
Nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać.
Jestem dobrej myśli bo wiadomo w moim stanie stres nie jest wskazany
Wg tego kalkulatora https://******************/kalkulator-hcg HTML mój wynik jest w normie.
Czuje się ciążowo, nie plamię.
Nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać.
Jestem dobrej myśli bo wiadomo w moim stanie stres nie jest wskazany