Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego wlasciwie po becie, ktora jest jednoznacznie pozytywna i 30 pozytywnych testach pytasz na forum czy to ciaza?Dzień dobry mam pytanie odnośnie bety byłam dziś na becie beta wynosiła 213, 4 listopada miałam ostatni okres, zrobiłam z 30 testów każdy pozytywny, czy jest możliwae że jestem w ciąży?
Dlaczego wlasciwie po becie, ktora jest jednoznacznie pozytywna i 30 pozytywnych testach pytasz na forum czy to ciaza?
Jeden lekarz mi powiedzial, ze jedynym 100% potwierdzeniem ciązy jest poród, ale bez przesady
Gratulacje! Jestes w ciąży koleżanka mi powiedziała ze ta beta jest strasznie mała jak na ciąże :/ dziękuje za odpowiedz
Idę w czwartek drugi raz na betę.Żeby sprawdzić, czy beta jest odpowiednia robi sie przyrost po 48h. Dopiero na podstawie przyrostu widać, czy ciąża rozwija sie prawidłowo. Jednak takie kwestie porusza sie z lekarzem, a nie z koleżanką czy na forum. Nikt ci nie powie jak rozwija sie ciąża, bo to były y wróżby. Trzeba cierpliwie poczekać, umówić sie na wizytę, zrobić badania.
Ta beta wcale nie jest za mała. Spokojnie.Idę w czwartek drugi raz na betę.