Cześć dziewczyny, zrobiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny (delikatna kreska ale jednak widoczna) przed tym testem zrobilam betę i wyszło <2.30. Co to może oznaczać? Taka niska beta a test pozytywny… czy za szybko zrobiona beta czy nie ma szans na rozwinięcie ciąży?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ile przed testem zrobiłaś betę?Cześć dziewczyny, zrobiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny (delikatna kreska ale jednak widoczna) przed tym testem zrobilam betę i wyszło <2.30. Co to może oznaczać? Taka niska beta a test pozytywny… czy za szybko zrobiona beta czy nie ma szans na rozwinięcie ciąży?
Ok tydzień lub dwaIle przed testem zrobiłaś betę?
Lady Loka
No to przecież przez tydzień lub dwa doszło do implantacji i beta mogła zacząć rosnąć, stąd test pozytywny.Ok tydzień lub dwa
Beta jest wiarygodna w momencie jej zrobienia, ale ciężko jest stwierdzić, że jest równie wiarygodna 2 tygodnie później.
Idź i zrób ją jeszcze raz jutro, to będziesz mieć jasno, czy jest ciąża czy nie.
olka11135
Cześć dziewczyny, zrobiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny (delikatna kreska ale jednak widoczna) przed tym testem zrobilam betę i wyszło <2.30. Co to może oznaczać? Taka niska beta a test pozytywny… czy za szybko zrobiona beta czy nie ma szans na rozwinięcie ciąży?
Tak niska beta? Przecież skoro to jest MNIEJ niż 2.30 to może być jedno wielkie równe 0
natasia142
Owszem, ale betę zrobiła tydzień - dwa przed zrobieniem testu. Więc wtedy oczywiste, że beta mogła nic nie wykazać...Tak niska beta? Przecież skoro to jest MNIEJ niż 2.30 to może być jedno wielkie równe 0
olka11135
Owszem, ale betę zrobiła tydzień - dwa przed zrobieniem testu. Więc wtedy oczywiste, że beta mogła nic nie wykazać...
No jak ktoś robi betę w owulacje to ja nie mam pytań
natasia142
DokładnieNo jak ktoś robi betę w owulacje to ja nie mam pytań
reklama
Lady Loka
Dziewczyny w piątek 06.10 robiona beta wynik 299 mlu/ml w dniu dzisiejszym 09.10 wyszła 650mlu/ml czy prawidłowo przyrasta ?
Kalkulator beta hcg w google