reklama
G
gość2.14
Gość
Kurcze dalej ponizej 5 wiec nie, ale ja bym te bete powtórzyła, bo dosc wysoki wynik. Chociaż nie chce ci nadzieji robic
Olao101
Aktywna w BB
Już i tak se narobiłam nadziei tak ze jutro lecę znowu bo przecież nie wytrzymamKurcze dalej ponizej 5 wiec nie, ale ja bym te bete powtórzyła, bo dosc wysoki wynik. Chociaż nie chce ci nadzieji robic
G
gość2.14
Gość
To daj znac ! PowodzeniaJuż i tak se narobiłam nadziei tak ze jutro lecę znowu bo przecież nie wytrzymam
Olao101
Aktywna w BB
Dam znać coś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68To daj znac ! Powodzenia
U
użytkowniczka_e
Gość
Daj znać jaki wynikDam znać coś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68
G
gość2.14
Gość
Dam znać coś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68
Łoł, nie spotkałam takiej sytuacji. Nie mówię, że tak może nie być, bo to tuż tuż blisko. No nic zrób jutro i daj znac.
Pati2388
Fanka BB :)
@angeliskax chyba ty miałaś betę podobna dobrze pamiętam
angeliskax
Moderator
Oj tak, @Pati2388 ma rację. w poniedziałek miałam podobna a w środę 2 dni później prawie 30 więc możliwe ze coś wyłapałaś... ale ja bym zrobiła albo jutro albo pojutrze żeby mieć pewność że to nie spadek tylko ze rośnieDam znać coś czuje ze to będzie super dzień dwa dni temu tez miałam <2.3 a dziś 4.68
reklama
Olao101
Aktywna w BB
Jutro z rana lecę na betę bo nie wytrzymam dłużej dam znać jutro dziewczyny ale mam dobre przeczuciaOj tak, @Pati2388 ma rację. w poniedziałek miałam podobna a w środę 2 dni później prawie 30 więc możliwe ze coś wyłapałaś... ale ja bym zrobiła albo jutro albo pojutrze żeby mieć pewność że to nie spadek tylko ze rośnie