Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieje ze właśnie tak będzie czekam na wynik powinien być koło 17 dam znaćIle razy widziałam/słyszałam o takiej sytuacji - to była ciąża.
Gratuluję, cudownie !Dziewczyny obiecałam ze dam znać wiec tak …są już wyniki wczoraj moja beta 4.68 a dziś 8.51
Gratulacje! Zrób przyrost w sobotę i też zrób progestereonDziewczyny obiecałam ze dam znać wiec tak …są już wyniki wczoraj moja beta 4.68 a dziś 8.51
Przykro miDziś zrobiłam beta hcg i <2.3 progesteron 2.1 i krwawienie
Miałam jeszcze nadzieje ze to może krwawienie implantacyjne ale wyniki mówią wszystkoPrzykro mi
To wtedy beta by musiałaś by wyjść późniejMiałam jeszcze nadzieje ze to może krwawienie implantacyjne ale wyniki mówią wszystko