Pecherzyk ciazowy byl widoczny na usg 18 lutego 5 mm. W tym przedziale to jest 5-6 tydzień.Wiesz co przy pewnych wyższych wartościach beta może hamować i może być wszystko ok. Ciąża to nie matematyka i nie u wszystkich muszą być nie wiadomo jak wysokie przyrosty. Ja bym dla własnego spokoju szła do lekarza albo na izbę przyjęć bo może wystarczy progesteron i wszystko się unormuje. Poza tym przy tych wartościach powinno już być widać przynajmniej pęcherzyk. Który to tydzień? Trzymam kciuki.
reklama
To idź do gin albo na ip w sprawie tych plamień lepiej dmuchać na zimne.Pecherzyk ciazowy byl widoczny na usg 18 lutego 5 mm. W tym przedziale to jest 5-6 tydzień.
Bede probowala dodzwonic sie do przychodni w ktorej bylam. I zobacze co mi powiedzą. Tylko tam terminy są juz na miesiac do przodu. Ledwo wcisneli mnie na tego 4 marca. Jak radzicie w razie jak mi sie nie uda to isc do innego?To idź do gin albo na ip w sprawie tych plamień lepiej dmuchać na zimne.
Rozumiem że telefonu do ginekologa nie masz? Jedź na izbę przyjęć ginekologiczną najbliższego szpitala. Powinni Cię przyjąć od ręki. U mnie tak było tyle że test na covid zrobili.Bede probowala dodzwonic sie do przychodni w ktorej bylam. I zobacze co mi powiedzą. Tylko tam terminy są juz na miesiac do przodu. Ledwo wcisneli mnie na tego 4 marca. Jak radzicie w razie jak mi sie nie uda to isc do innego?
Nie mam telefonu bo pierwszy raz u twgo lekarza bylam. Trochę na ip nie chce isc. Nie mowilam jeszcze o ciazy nikomu bo nie wiadomo czy bedzie o czym a w szpitalu pracuje moja ciotka mimo ze jest dobra osoba to za chwile cale miasto bedzie wiedziec... Ja nawet rodzicom nie mówiłam.Rozumiem że telefonu do ginekologa nie masz? Jedź na izbę przyjęć ginekologiczną najbliższego szpitala. Powinni Cię przyjąć od ręki. U mnie tak było tyle że test na covid zrobili.
Ale w ciąży ewidentnie jesteś i jeśli jest zagrożona to trzeba działać natychmiast a nie się przejmować co rodzina powie. Jak nie u Ciebie w mieście to może w innym niedaleko. Ja bym nie czekała, ale to moje podejście związane z wcześniejszymi doświadczeniami.Nie mam telefonu bo pierwszy raz u twgo lekarza bylam. Trochę na ip nie chce isc. Nie mowilam jeszcze o ciazy nikomu bo nie wiadomo czy bedzie o czym a w szpitalu pracuje moja ciotka mimo ze jest dobra osoba to za chwile cale miasto bedzie wiedziec... Ja nawet rodzicom nie mówiłam.
Masz oczywiscie racje ale najpierw spróbuję dostac sie do lekarza. Dam znac co i jak.Ale w ciąży ewidentnie jesteś i jeśli jest zagrożona to trzeba działać natychmiast a nie się przejmować co rodzina powie. Jak nie u Ciebie w mieście to może w innym niedaleko. Ja bym nie czekała, ale to moje podejście związane z wcześniejszymi doświadczeniami.
Fado123
Fanka BB :)
To zastanow sie co jest ważniejsze ? Plamienie zawsze jest sygnałem, że coś jest nie tak, albo umow sie na juz do innego gina ,albo ip ,xhyba ze nie chcesz zeby ciotka wiedziala ,to czekaj do 4 marca i licz na cudNie mam telefonu bo pierwszy raz u twgo lekarza bylam. Trochę na ip nie chce isc. Nie mowilam jeszcze o ciazy nikomu bo nie wiadomo czy bedzie o czym a w szpitalu pracuje moja ciotka mimo ze jest dobra osoba to za chwile cale miasto bedzie wiedziec... Ja nawet rodzicom nie mówiłam.
reklama
Na razie próbuje sie umowic do lekarza u ktorego bylam wczesniej jesli sie nie uda to bede na pewno dzialac nie bede czekac do 4 marca nie jestem az taka glupia.To zastanow sie co jest ważniejsze ? Plamienie zawsze jest sygnałem, że coś jest nie tak, albo umow sie na juz do innego gina ,albo ip ,xhyba ze nie chcesz zeby ciotka wiedziala ,to czekaj do 4 marca i licz na cud