reklama
Prędzej czy później na pewno się pojawia! Wtedy będziesz żałować, że chciałaśNo to Ty jesteś książkowa... Ja coś nie bardzo... W pierwszej ciąży baaardzo bolały mnie piersi.. teraz czasem czuję brzuch jak na miesiączkę i tyle.. wolałabym mieć jednak objawy
Prędzej czy później na pewno się pojawia! Wtedy będziesz żałować, że chciałaś
Takie uroki wczesnej ciąży... Jak już zobaczyć serduszko to będziesz na pewno spokojniejsza!Hehe..no jednak wolałabym teraz ,bo bynajmniej wiesz,że w tej ciąży jesteś a ja się ino martwię....grrrr
Takie uroki wczesnej ciąży... Jak już zobaczyć serduszko to będziesz na pewno spokojniejsza!
Madzia04071990
Fanka BB :)
Dziewczyny w którym tygodniu ciąży jesteście?
Ja jestem w 5tc i zauważyłam,że moja szyjka macicy jest uchylona, dotychczas była zamknięta dzwoniłam do położnej, ale powiedziała,że dopóki dużo krwi się nie pojawi to nic nie zrobią jutro idę powtórzyć bętę, zobaczyć jak przyrasta i też bardzo się stresuje pierwsze USG dopiero 1 grudnia
Strasznie się boje,że znów stracę tą ciążę
Macie jakieś objawy? Boli was podbrzusze jak na @? U mnie prócz pobolewania brzuszka i częstszego chodzenia do wc nie ma żadnych objawów.
Ja jestem w 5tc i zauważyłam,że moja szyjka macicy jest uchylona, dotychczas była zamknięta dzwoniłam do położnej, ale powiedziała,że dopóki dużo krwi się nie pojawi to nic nie zrobią jutro idę powtórzyć bętę, zobaczyć jak przyrasta i też bardzo się stresuje pierwsze USG dopiero 1 grudnia
Macie jakieś objawy? Boli was podbrzusze jak na @? U mnie prócz pobolewania brzuszka i częstszego chodzenia do wc nie ma żadnych objawów.
Dziewczyny w którym tygodniu ciąży jesteście?
reklama