reklama
Martii89
Fanka BB :)
Nie patrz na wyniki innych, najważniejszy jest przyrost. Powtórz wynik i sprawdź czy beta prawidłowo przyrasta.Hej
Dziewczyny,w piątek powinnam dostać @,nie dostała,zrobiłam test negatywny, wczoraj zrobiłam dwa testy pozywtyny,dzisiaj beta i wynik 29.40,w czwartek jak zrobię powinna się podnieść? To bardzo chyba wczesna ciąża? Jakoś jak zaczełam tu przeglądać bety innych to mają mega wysokie w porównaniu do mojej
Nie patrz na wyniki innych, najważniejszy jest przyrost. Powtórz wynik i sprawdź czy beta prawidłowo przyrasta.
Ja jak zrobiłam pierwszą betę,to miałam 27,5. Tak , Twoja beta to bardzo wczesna ciąża, bierz kwas foliowy i dbaj o siebie. Ja robiłam też bardzo wcześnie betę,bo czekalam na tą ciążę. Też jestem dopiero w 6 tygodniu, ale pociesze Cię, że zrobiłam betę 4 razy i ostatnią w sobotę, miałam 3000 . Już chyba nie będę robić,bo idzie zwariować. Za dwa tygodnie mam dopiero wizytę,bo jak na taką wczesną ciążę,to nic jeszcze nie było widać, oprócz pęcherzyka ciążowego.
DziękujęJa jak zrobiłam pierwszą betę,to miałam 27,5. Tak , Twoja beta to bardzo wczesna ciąża, bierz kwas foliowy i dbaj o siebie. Ja robiłam też bardzo wcześnie betę,bo czekalam na tą ciążę. Też jestem dopiero w 6 tygodniu, ale pociesze Cię, że zrobiłam betę 4 razy i ostatnią w sobotę, miałam 3000 . Już chyba nie będę robić,bo idzie zwariować. Za dwa tygodnie mam dopiero wizytę,bo jak na taką wczesną ciążę,to nic jeszcze nie było widać, oprócz pęcherzyka ciążowego.
Fado123
Liczy się przyrost, jak na 4 dni po terminie @ ,trochę niska ,ale to jeszcze o niczym nie przesadzaHej
Dziewczyny,w piątek powinnam dostać @,nie dostała,zrobiłam test negatywny, wczoraj zrobiłam dwa testy pozywtyny,dzisiaj beta i wynik 29.40,w czwartek jak zrobię powinna się podnieść? To bardzo chyba wczesna ciąża? Jakoś jak zaczełam tu przeglądać bety innych to mają mega wysokie w porównaniu do mojej
Sarciasta
Dzziewczyny ja cykle co 25 dni. Miesiaczka ostatnia 15 pazdziernik.. a beta dzis 125 Powtorka w czwartek tez sie stresuje ale bedzie dobrze tak sie nastawiam nie stresuje . Trzymam za Was mocno kciuki i za siebie tez ginekologa mam we wtorek . Pozdrawiam
Dzziewczyny ja cykle co 25 dni. Miesiaczka ostatnia 15 pazdziernik.. a beta dzis 125 Powtorka w czwartek tez sie stresuje ale bedzie dobrze tak sie nastawiam nie stresuje . Trzymam za Was mocno kciuki i za siebie tez ginekologa mam we wtorek . Pozdrawiam
reklama
Sarciasta
tak bardzo wierzylam ze kiedys sie uda odpuscilam i o... pyk i wyszlo. Modle sie o prawidlowy przyrost i zdrowka dla nasOhohoooo.... To nas dużo się robi beta ładna..wczesna ciąża