Magda8888
Fanka BB :)
No widzisz. Super. Gratuluję ....to się "lekarz" zdziwi bo przecież wg niego miało być 0Hej.
02.11-50
05.11- 260 mysle,że przyrost jest prawidłowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widzisz. Super. Gratuluję ....to się "lekarz" zdziwi bo przecież wg niego miało być 0Hej.
02.11-50
05.11- 260 mysle,że przyrost jest prawidłowy
Podczas odbioru wyniku nawet nie skomentował tylko głupio się uśmiechnął.No widzisz. Super. Gratuluję ....to się "lekarz" zdziwi bo przecież wg niego miało być 0
Kochana co tam u Was?No tak jak u mnie. Ciąża bardzo wczesna...teraz musimy czekać, a ja do cierpliwych niestety nie należę
Kochana co tam u Was?
Ja mam wizytę dopiero w przyszły piątek więc jeszcze sporo muszę czekać. Czuję się dobrze i już się tak nie stresujęDziś byłam u lekarza i odbierałam wszystkie wyniki. Wszystko ok. Mam już pęcherzyk ciążowy,ale jeszcze bez zarodka, za dwa tygodnie kolejna wizyta. Oczywiście stres niemiłosierny. A u Was ??
Ja mam wizytę dopiero w przyszły piątek więc jeszcze sporo muszę czekać. Czuję się dobrze i już się tak nie stresuję
Jeśli jest pęcherzyk to znaczy, że ciąża się rozwija! Super! Bardzo się cieszę
Mnie piersi bardzo bolą... W nocy ciężko mi się przewrócić na bok. Często siusiam i rano mam lekkie mdłości. Bardzo też zaczęły mi przeszkadzać zapachy, takie które wcześniej lubiłam teraz zaczęły mnie drażnić. Brzuch też, szczególnie wieczorami pobolewa mnie tak jak na miesiączkę.No w sumie tak... Tylko coś objawów nie mam..jak mnie piersi czasem jeszcze bolały,tak dziś nic.. normalnie żadnych objawów.. aż nieprawdopodobne..Ty masz jakieś objawy?
Mnie piersi bardzo bolą... W nocy ciężko mi się przewrócić na bok. Często siusiam i rano mam lekkie mdłości. Bardzo też zaczęły mi przeszkadzać zapachy, takie które wcześniej lubiłam teraz zaczęły mnie drażnić. Brzuch też, szczególnie wieczorami pobolewa mnie tak jak na miesiączkę.
Czytałam, że niektóre kobiety zaczynają mieć objawy dopiero od 9 tygodnia więc spokojnie, tym się nie przejmuj!