MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Rok czasu większość lekarzy uważa za normę. Zdrowa para ma 30% na zajście w ciążę.2 miesiące
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rok czasu większość lekarzy uważa za normę. Zdrowa para ma 30% na zajście w ciążę.2 miesiące
2 miesiące
A jak mam pisaćTy tak na poważnie?
Dwa miesiące nie zaszłaś w ciążę i już "nie wiesz co masz robić"? Poważnie? Dla zdrowych par prawdopodobieństwo zajścia w ciążę to 30%.A jak mam pisać
Może kogoś tym obrażę ale jak dorosła kobieta może pisać tak infantylne posty. Przecież to są zdania jakbys dopiero uczyła się je składać. I takie osoby chcą się rozmnażaćA jak mam pisać
Może kogoś tym obrażę ale jak dorosła kobieta może pisać tak infantylne posty. Przecież to są zdania jakbys dopiero uczyła się je składać. I takie osoby chcą się rozmnażać
2 miesiące
Zobaczymy co lekarz zdiagnozuje jako przyczynę niepłodności.. Jednak lekarz to lekarz, a nie jakieś internety.Rybko, to jest mrugniecie okiem w porównaniu do tego ile się można starać.
Idz zrób sobie cytologię bo tyle możesz.
Zaden szanujacy się lekarz nie zacznie dociekać przyczyn niepłodności po dwóch miesiącach starań.
W międzyczasie zrób maturę, to zawsze się przyda.
Myślę, że po tych komentarzach już się nie dowiemy co powiedział ginekologZobaczymy co lekarz zdiagnozuje jako przyczynę niepłodności.. Jednak lekarz to lekarz, a nie jakieś internety.