reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Beta hcg test

Ale Twoja beta nie jest niska. Trzy dni przed terminem @? :)

Powtórzę - ja dzień przed terminem @ miałam 26. Dzisiaj zaczynam 16 tydzień :)
Dzikuje Ci kochana za słowa pocieszenia. Jutro idę powtórzyć zobaczymy co będzie. Czekanie mnie wykancza. W poprzedniej ciąży rosła idealnie i w 6 tyg. Wynosiła 79tys. A potem przestała i okazało się, że ciąża się nie rozwija. Dlatego tak teraz fiksuje

reklama
Dzikuje Ci kochana za słowa pocieszenia. Jutro idę powtórzyć zobaczymy co będzie. Czekanie mnie wykancza. W poprzedniej ciąży rosła idealnie i w 6 tyg. Wynosiła 79tys. A potem przestała i okazało się, że ciąża się nie rozwija. Dlatego tak teraz fiksuje
Kochana... Ja też poroniłam pierwszą ciąże. Sprawdzałam przyrosty i się stresowałam.

Zaszlam po pierwszej miesiączce po poronieniu i stwierdziłam, że na nic nie mam wpływu. Zrobiłam betę tylko raz dla potwierdzenia ciąży, a teraz żyję od USG do USG. :)

Mi też nie było łatwo wyzulować. Dzisiaj zaczęłam 16 tydzień i nie mogę się doczekać wizyty we wtorek. Ale staram się mieć czystą głowę. Nie nakręcać się w żadną stronę. Czasem pogadam do brzucha ;)

Zastanów się co Ci da robienie kolejnych pomiarów bety. Na nic nie masz wpływu. Głowa do góry i pogłaskać brzuszek z czułością :)

Beta po 48h wzrosła do 94,6. Już nie będę sprawdzac. Cieszę się, że udało się za pierwszym razem i mam nadzieję, że córeczka doczeka się rodzeństwa

Oczywiście byłam na Becie jeszcze raz dzisiaj. Dzień po spodziewanej miesiączce i teraz dopiero zaczęłam się martwić. Ostatnia beta z piątku wynosiła 94,6, a dzisiaj (3dni później) skoczyła do 591,5 boję się, że to ciąża zasniadowa

Oczywiście byłam na Becie jeszcze raz dzisiaj. Dzień po spodziewanej miesiączce i teraz dopiero zaczęłam się martwić. Ostatnia beta z piątku wynosiła 94,6, a dzisiaj (3dni później) skoczyła do 591,5 boję się, że to ciąża zasniadowa
Według kalkulatora jest wszystko w normie :) nic tylko się cieszyć :)
z.jpg

Radzę zapomnieć o istnieniu bety i zacząć się cieszyć.
Wynik jest prawidłowy ;)

reklama
Do góry