reklama
Patrycja35
Fanka BB :)
Ja robilam 5 dni przed miesiaczka i wyszla mi beta 106Kiedy można iść na betę z kwi najwcześniej tak aby coś wyszło ? Dołączam zdjęcie mojego „cyklu” cykl trwa 26 dni
A jak jest z wynikami w sensie od ilu „jest ciąża” nigdy nie robiłam stad moje głupie pytanieJa robilam 5 dni przed miesiaczka i wyszla mi beta 106
Dozamnie88
Ja dzień przed terminem @ miałam tylko 26.
Zaleca się czekać do terminu @.
Wynik dodatni zależy od laboratorium. W większości jest od 5, ale tu na forum widziałam że niektóre laboratoria maja od 10.
Normy będziesz miała napisane na wyniku.
Zaleca się czekać do terminu @.
Wynik dodatni zależy od laboratorium. W większości jest od 5, ale tu na forum widziałam że niektóre laboratoria maja od 10.
Normy będziesz miała napisane na wyniku.
Patrycja35
Na wyniku dostaniesz caly wykres z opisanymi normami..ciaza liczy sie ogólnie od bety 5A jak jest z wynikami w sensie od ilu „jest ciąża” nigdy nie robiłam stad moje głupie pytanie
Najlepiej zrobic bete kolejna po dwoch dobach by sprawdzić przyrost
Mała.czarna
Ja byłam w dniu miesiączki i miałam 54 po dwóch dniach 110
Trinity28
Ja jutro idę na drugą bete i strasznie się martwię. Trzy dni przed @ miałam tylko 26,5. Mam nadzieję, że ładnie pójdzie w górę, bo już trzy razy poronilam. Mam też zdrowa córeczkę, ale z nią nie robiłam bety, więc nie wiem. Zrobiłam masę badań i oprócz mthrl w heterozygocie, wszystko jest dobrze. Czy któraś miała niska bete a wszystko skończyło się dobrze?
Dozamnie88
Ale Twoja beta nie jest niska. Trzy dni przed terminem @?Ja jutro idę na drugą bete i strasznie się martwię. Trzy dni przed @ miałam tylko 26,5. Mam nadzieję, że ładnie pójdzie w górę, bo już trzy razy poronilam. Mam też zdrowa córeczkę, ale z nią nie robiłam bety, więc nie wiem. Zrobiłam masę badań i oprócz mthrl w heterozygocie, wszystko jest dobrze. Czy któraś miała niska bete a wszystko skończyło się dobrze?
Powtórzę - ja dzień przed terminem @ miałam 26. Dzisiaj zaczynam 16 tydzień
reklama
Ja dzień przed @przy cyklach 28 dniowych miałam 95 wydaje mi się że to sprawa indywidualna. O ile jest dobry przyrost to nie ma się czym martwić na zapasAle Twoja beta nie jest niska. Trzy dni przed terminem @?
Powtórzę - ja dzień przed terminem @ miałam 26. Dzisiaj zaczynam 16 tydzień