reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta hcg pomocy

dziekuje za przyjecie do grupy moze tutaj uda mi sie znalezc odpowiedz :) zaczne od tego ze robilam testy ciazowe wyszly pozytywnie , podzlam do ginekologa zrobil usg dopochwowe i stwierdzil ze nic tam nie widzi zbytnio ze jest jakas kropka ale musi mi zrobic badanie krwi .. wiec zrobilam. Sobotni odczyt byl 127 i wychodzilo ze jestem w 4 tyg ciazy mialam powtorke krwi w poniedzialek bylo 109 . Czy to oznacza ze nie ma ciazy ponieważ wartości spadają ? Organizm odrzucił ? Proszę o pomoc bo do lekarza dopiero w sobotę na kolejne badanie krwi .Jestem podlamana ale chcialabym wiedziec jak to działa

reklama
Rozwiązanie
Mam brać witaminy w szczegolnosci wit D . Kupilam Vita-min plus - do kobiet Z Olimp Labs i zastanawiam sie czy to mi wystarczy ?®️
image.jpg
reklama
Objawy mam takie ... opadl mi brzuch mialam wczesniej strasznie twardy i wzdety jedynie co to piersi zaczęły mnie bolec i sa nabrzmiałe . Czyli organizm
Szykuje sie do naturalnej miesiaczki ?

Chyba szykuję się do dziecka , teraz się wszystko zmienia , ja na początku nie miałam żadnych objawów , a jest wszystko ok, dziecko rozwija się prawidłowo

Dziewczyny czy organizm
Dalej widzi bhcg dopóki nie dojdzie do poronienia ? Dziwnie sie dzisiaj czulam i mialam jeden test i zrobilam
I nadal 2 kreski i zastanawiam
Sie jak dlugo to jeszcze potrwa

reklama
Do góry