reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Beta hcg pomocy

dziekuje za przyjecie do grupy moze tutaj uda mi sie znalezc odpowiedz :) zaczne od tego ze robilam testy ciazowe wyszly pozytywnie , podzlam do ginekologa zrobil usg dopochwowe i stwierdzil ze nic tam nie widzi zbytnio ze jest jakas kropka ale musi mi zrobic badanie krwi .. wiec zrobilam. Sobotni odczyt byl 127 i wychodzilo ze jestem w 4 tyg ciazy mialam powtorke krwi w poniedzialek bylo 109 . Czy to oznacza ze nie ma ciazy ponieważ wartości spadają ? Organizm odrzucił ? Proszę o pomoc bo do lekarza dopiero w sobotę na kolejne badanie krwi .Jestem podlamana ale chcialabym wiedziec jak to działa

reklama
Rozwiązanie
Mam brać witaminy w szczegolnosci wit D . Kupilam Vita-min plus - do kobiet Z Olimp Labs i zastanawiam sie czy to mi wystarczy ?®️
image.jpg
Powiedzcie mi kochane czy dostałyście okres w planowanym terminie ? Tak jakby ciazy nie bylo ? Bo nie wiem czy normalnym jest ze dostalam okres tak jak zwykle
Mimo to ze bylam w ciazy . Myslalam ze hormony nie pozwalaja tak szybko na oczyszczenie

reklama
A czytalam tez ze trzeba brac jakies ta letki na rozszerzenie macicy czy cos zeby doszlo do wydalenia . Boze nie mam dostapu do lekarza no sa tu bardzo drodzy :( musze czekac na rodzinneho do 3 czerwca

Powiedzcie mi kochane czy dostałyście okres w planowanym terminie ? Tak jakby ciazy nie bylo ? Bo nie wiem czy normalnym jest ze dostalam okres tak jak zwykle
Mimo to ze bylam w ciazy . Myslalam ze hormony nie pozwalaja tak szybko na oczyszczenie
Jeżeli była to bardzo wczesna ciąża i beta niska to miesiączka mogła przyjść w normalnym terminie. Nie zawsze potrzebna jest ingerencja leków i lekarza. Przy ciąży biochemicznej zazwyczaj poronienie jest samoistnie.

Zależy co powie lekarz ,ale warto odczekać do następnej normalnej miesiączki , bo wątpię żebyś teraz miała owulację , bo do organizmu musi dotrzeć że już nie jesteś w ciąży

Zależy co powie lekarz ,ale warto odczekać do następnej normalnej miesiączki , bo wątpię żebyś teraz miała owulację , bo do organizmu musi dotrzeć że już nie jesteś w ciąży
Wlasnie po poronieniu owulacja jest wbrew pozorom bardzo szybko. Organizm jest typowo w "trybie ciąża" i łatwo zajsc. Jeżeli organizm ładnie sie oczysci sam bez łyzeczkowania to najczesciej taka ciaza rozwija sie ksiazkowo. Jestesmy z synkiem zywym przykładem [emoji16]. Poronienie w grudniu a w styczniu juz bylam w ciazy [emoji16], maly zdrowy i duuuzy, ciaza bez powikłan i bez leków.

No patrz a u mnie , mimo poronienia bez łyżeczkowania , 3 cykle w cały świat ,mimo starań nic , dopiero kolejne 3 książkowo i ciąża

reklama
Do góry