reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Beta hcg niski przyrost

Witam,
Ostatnia miesiaczke mialam 15 marca,28 kwietnia byłam u gin.
Potwierdzila ciąże, był widoczny wczesny pecherzyk. Oceniła ciaze na okolo 3 tydzien.
Zlecila badania progresteron wyszedl mi 5,89 po 48h wyszedl 6,4.
Beta tez mnie zaniepokoila poniewaz wyszla 30.04. - 1200miu/ml a po 48h 1338 miu/ml.
Jestem strasznie zaniepokojona niskim przyrostem czyżby ciąża się nie rozwijała? Dodam ze juz dwa razy poronilam.
Wizyte kolejna mam dopiero we wtorek do tego czasu zwariuje☹️☹️☹️ czy któraś taki przypadek miała?

reklama
reklama
reklama
Lekarz dopiero bedzie we wtorek, nie wiem czy czekać tyle czy szukać kogos innego. Jezeli duphaston nie jest wykrywalny w badaniach to znaczy ze progresteron powinien byc większy?
On realnie dla ciąży powinien być wyższy niż sugerują to badania- ta wartość to Twój "goły" progesteron, bez wspomagania. Nie masz numeru telefonu, żeby się telefonicznie skonsultować?